Eğer bütçeni 1k aşabilirsen 6900 xt de seçebilirsin.Render dediğin için ryzen ve ssd seçimine özen gösterdim.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu kadar uğraşmana gerek yoktu. Troll olduğu belli daha 35 dk önce açmış hesabıEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Amd Ryzen 9 5900x 3.70/4.8ghz 70mb Vga Yok Am4 IÅlemci 105w Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 9 5900x 3.70/4.8ghz 70mb Vga Yok Am4 IÅlemci 105w yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Corsair Cp-9020180-Eu Rm850X V2 850W Tam Modüler 80+ Gold Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair Cp-9020180-Eu Rm850X V2 850W Tam Modüler 80+ Gold Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Msi Mag B550 Tomahawk Amd Am4 Ddr4 M.2 Usb 3.2 Gen 2 Hdmi Atx Oyun Anakartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Msi Mag B550 Tomahawk Amd Am4 Ddr4 M.2 Usb 3.2 Gen 2 Hdmi Atx Oyun Anakartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified Siyah RGB Full-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.O11DXL-X.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
https://www.teknobiyotik.com/silver...fan-sst-ab120rw-argb.html?ref=akakce&v=1.90.7 6x
Lian Li Galahad AIO 360mm Siyah RGB İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA360B.01) - incehesap.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW 1TB 6900/5000 MB/s NVMe PCIe M.2 SSD
www.birnumara.com
geri kalan 5k para ile ekipman ;
STEELSERIES QcK Prism Mouse Pad XL
QcK Prism Mouse Pad XL fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
LOGITECH G G733 LightSpeed RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu KulaklıÄı Beyaz
G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu KulaklıÄı - Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
RAZER Viper Ultimate Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Viper Ultimate Kablosuz Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Asus ROG Strix Scope RX ROG RX Red Optik Mekanik Switch RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
https://www.amazon.com.tr/HyperX-Qu...ocphy=1012782&hvtargid=pla-974475366879&psc=1 (bütçeyi aştı bunun için 1k daha eklersin)
bayadır sistem toplamıyodum eğlenceli oluyorBu kadar uğraşmana gerek yoktu. Troll olduğu belli daha 35 dk önce açmış hesabı
çok teşşekürlerRender dediğin için ryzen ve ssd seçimine özen gösterdim.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bende gerçekten eğlendim. Yüksek bütçeli toplamak çok zevkli oluyor yahu.bayadır sistem toplamıyodum eğlenceli oluyor
https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-300-000-tl-pc-toplama-oenerisi.352828/ aşırı bilgisizken böyle bi konu açmıştım trollüneBende gerçekten eğlendim. Yüksek bütçeli toplamak çok zevkli oluyor yahu.
Bu biraz bana ucuz geldi, az daha pahalısı yok mu xdhttps://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-300-000-TL-pc-toplama-oenerisi.352828/ aşırı bilgisizken böyle bi konu açmıştım trollüne
Gerçekten adama ikinci el kart mı önerdin adam 70K bütçem var diyor bu bütçede ikinci el dolandırıcılaryıla uğraşmaya ne gerek var sonra parasıyla rezil olacak dolandırıcı kaynıyor piyasaEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Amd Ryzen 9 5900x 3.70/4.8ghz 70mb Vga Yok Am4 IÅlemci 105w Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 9 5900x 3.70/4.8ghz 70mb Vga Yok Am4 IÅlemci 105w yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Corsair Cp-9020180-Eu Rm850X V2 850W Tam Modüler 80+ Gold Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair Cp-9020180-Eu Rm850X V2 850W Tam Modüler 80+ Gold Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Msi Mag B550 Tomahawk Amd Am4 Ddr4 M.2 Usb 3.2 Gen 2 Hdmi Atx Oyun Anakartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Msi Mag B550 Tomahawk Amd Am4 Ddr4 M.2 Usb 3.2 Gen 2 Hdmi Atx Oyun Anakartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified Siyah RGB Full-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.O11DXL-X.00) - incehesap.com
https://www.teknobiyotik.com/silver...fan-sst-ab120rw-argb.html?ref=akakce&v=1.90.7 6x
Lian Li Galahad AIO 360mm Siyah RGB İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA360B.01) - incehesap.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW 1TB 6900/5000 MB/s NVMe PCIe M.2 SSD
www.birnumara.com
geri kalan 5k para ile ekipman ;
STEELSERIES QcK Prism Mouse Pad XL
QcK Prism Mouse Pad XL fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
LOGITECH G G733 LightSpeed RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu KulaklıÄı Beyaz
G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu KulaklıÄı - Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
RAZER Viper Ultimate Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Viper Ultimate Kablosuz Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Asus ROG Strix Scope RX ROG RX Red Optik Mekanik Switch RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
https://www.amazon.com.tr/HyperX-Qu...ocphy=1012782&hvtargid=pla-974475366879&psc=1 (bütçeyi aştı bunun için 1k daha eklersin)
50k ya en kötü 3090 modelleri var sıfır ama sahibinden de satılan tonlarca ekran kartı varGerçekten adama ikinci el kart mı önerdin adam 70K bütçem var diyor bu bütçede ikinci el dolandırıcılaryıla uğraşmaya ne gerek var sonra parasıyla rezil olacak dolandırıcı kaynıyor piyasa