Hollandaya nasıl gidebileceğime yardım edersen bende sana yardım ederim dostumMerhaba yayın pc toplamak istiyorum lütfen yardım edin bütçe 1600 euro hollandadayim
hanimefendi olması şart mı xdtabii ki kanka ilk iş instagramdan hollanda sayfalarını açıp gözü gözüne boyu boyuna 1 hanimefendi buluyorsun ve ayarı veriyorsun
Biraz daha spor ile dul birini düşürürüm o zamantabii ki kanka ilk iş instagramdan hollanda sayfalarını açıp gözü gözüne boyu boyuna 1 hanimefendi buluyorsun ve ayarı veriyorsun
Attım broBiraz daha spor ile dul birini düşürürüm o zaman
Hollanda da pc satan site varsa at onları ona göre bakalım.
1600 eu azMerhaba yayın pc toplamak istiyorum lütfen yardım edin bütçe 1600 euro hollandadayim
Site tasarımlarını çok kötü yapmışlar birde bütçen az ama uygun bir şey buldum gibi.Gamepc.nlKooiker Automatisering » Gaming PC samenstellen
Kooiker Automatisering » Jouw webwinkel voor PC op maat ✔️ PC samenstellen ✔️ Gaming PC ✔️ Desktop PC ✔️ Intel NUC PCwww.kooikerautomatisering.nl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attım bro
Bu iyimiş hangi siteden yaptın.
Arkadasin attigi siteden yaptım.Site tasarımlarını çok kötü yapmışlar birde bütçen az ama uygun bir şey buldum gibi.
Bu sisteme soğutucu + ekran kartını 4070 + psu 700w yada 850w yapıp alabilirsin. 4070 biraz bütçeni aşabilir onun için 4060ti da alabilirsin ama bence 4070 altına inme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu iyimiş hangi siteden yaptın.
Kaca toplarım1600 eu az