yayın sırasında düşük fps alıyorum

rapor00

80+
Reaksiyon skoru
0
twitch platformu üzerinden yayın açıyorum obsden üzerinden,fakat yayın sırasında valorant vb oyunlar oynarken fpsim oldukça düşüyor bunun sebebi ne olabilir acaba obs ayarlarım mı yanlış yardımcı olursanız sevinirim (yayını ekran kartında veriyorum gtx 1660 kullanıyorum)

Sistem özelliklerin neler yazar mısın?

msi b450m -anakart
msi gtx1660 gaming x -ekran kartı
8gb 3000mhz
ryzen5 1600 işlemci

Muhtemelen Ram 8 GB Olduğu için ve ayrıca İşlemci de çok üst olmadığı için FPS Düşüyor. Hem Valo ram yiyor hemde yayın aynı şekilde kullanıyor. aynı anda CPU nu da kullandığı için anlık bile olsa düşebilir.

anlık değil valoranta girdiğimde direk düşme yaşıyorum işlemciye fazla yük binmesin diye yayını ekran kartından veriyorum ama ramden kaynaklanabilir

anlık değil valoranta girdiğimde direk düşme yaşıyorum işlemciye fazla yük binmesin diye yayını ekran kartından veriyorum ama ramden kaynaklanabilir
Valo ne kadar Ram yiyor bilmiyorum ama muhtemelen Ramden kaynaklı. 16 yaparsan yayınlarını daha düzenli hale getirebilirsin.

twitch platformu üzerinden yayın açıyorum obsden üzerinden,fakat yayın sırasında valorant vb oyunlar oynarken fpsim oldukça düşüyor bunun sebebi ne olabilir acaba obs ayarlarım mı yanlış yardımcı olursanız sevinirim (yayını ekran kartında veriyorum gtx 1660 kullanıyorum)
Şade vali 7.1 GB ram yiyor

Geri