Neler Yeni

Yayıncılığa Başlamadan Önce Bilinmesi Gerekenler

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yukarı da sistem özelliklerini yazdım bi bakabilir misiniz? Sistemden yana bir sıkıntı olur mu acaba.
sistem gayet yeterli bir sıkıntı çıkmıcaktır ama çok yüksek oyunlar da belki sorun olabilir

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

BIGSHOT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ibrahim ACAR
Benimde yardıma ihtiyacım var. 5.7 mbps upload hızımla 3500 bitrate 1080p60 yayın yapıyorum oyun içi pingde değişme yok ve yayın kaliteli oluyor arkadaşlar. Yalnız bu aklımı karıştıran obs'den yayını ekran kartı üzerinden mi işlemciden mi vereyim? ekran kartım 165hz alınca baya ısınıyor yayın zamanı düşünemiyorum.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Peki efendim bunu nasıl ayarlayabilirim?

Ne gibi sorunlar? Ve bu sorunlara karşı önereceğiniz bir önlem var mı?
fps düşüklüğü gibi sorunlar olabilir ekran kartınız yeterli sıkıntı çıkarmıcaktır ama işlemci değiştirme imkanınız varsa ryzen 5 3600 çok daha iyi olucaktır

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
fps düşüklüğü gibi sorunlar olabilir ekran kartınız yeterli sıkıntı çıkarmıcaktır ama işlemci değiştirme imkanınız varsa ryzen 5 3600 çok daha iyi olucaktır
Sistemi yeni topladım sayılır o yüzden elim kolum bağlandı belki uzun vade de bir değişiklik yapabilirim ama şuan mümkün görünmüyor. Umarım sorun yaşamam.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Sistemi yeni topladım sayılır o yüzden elim kolum bağlandı belki uzun vade de bir değişiklik yapabilirim ama şuan mümkün görünmüyor. Umarım sorun yaşamam.
hikaye oyunu oynicaksan bu işlemci çok iyi değil ultra ve yüksek ayarlarda ve aynı zamanda yayın yaptığın için çok zorlanır fps oyunu oynuyosan bi sıkıntı olmaz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
hikaye oyunu oynicaksan bu işlemci çok iyi değil ultra ve yüksek ayarlarda ve aynı zamanda yayın yaptığın için çok zorlanır fps oyunu oynuyosan bi sıkıntı olmaz
Hem hikaye hem fps oyunları oynuyorum ama şuan için karardı. Çünkü yayıncılıkta gerçekten ilerlemeyi düşünüyorum, illa ki zamanla daha iyi ekipmanlara daha iyi sistemlere geçiş yaparım ama şuan elimden gelen bu.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Sistemin önemli
internet hızların önemli
yayın ayarların önemli
fps oyunları oynayacaksan 60 fps vermen önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde yardıma ihtiyacım var. 5.7 mbps upload hızımla 3500 bitrate 1080p60 yayın yapıyorum oyun içi pingde değişme yok ve yayın kaliteli oluyor arkadaşlar. Yalnız bu aklımı karıştıran obs'den yayını ekran kartı üzerinden mi işlemciden mi vereyim? ekran kartım 165hz alınca baya ısınıyor yayın zamanı düşünemiyorum.
3500 ile 1080p60 fps mi? onun için 6000 bitrate vermen lazım yayının saglıksız olur.

BIGSHOT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ibrahim ACAR
Sistemin önemli
internet hızların önemli
yayın ayarların önemli
fps oyunları oynayacaksan 60 fps vermen önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

3500 ile 1080p60 fps mi? onun için 6000 bitrate vermen lazım yayının saglıksız olur.
Şöyle izah edeyim evet 3500 bitrate veriyorum çözünürlük ayarlarıda 1080'de. Yayında bozulmalar var evet dediğiniz gibi ama 720ye çektiğim zamanda görüntü çamur gibi oluyor o bitrate ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,528
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom