Neler Yeni

Yayınlarımda oluşan gecikme süresi

Bruhhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
.
Selamlar, hergün dlive platformunda yayın açıyorum. 1050 ti ekran kartım var ve zorlanmadan yayını açabiliyorum fakat 8 10 saniyelik bir gecikme süresi var vew bu hiç değişmiyor. Yani örneğin ben oyunda öldüm bu yayına 8 10saniye sonra geliyor veya chatte bişey yazdılar ben bunu okudum 10saniye sonra duyuyor yayındakiler.... Yayın ayarlarım :

Bit hızı: 5000

FPS:30

Çözünürlük: 1280x720

Yayın modu: Düşük gecikme

Fakat yinede 8 10 saniye oluyor hep herşeyi denedim. 60fps de 1080p yayın yaptım fark yok başka şekilde denedim yine fark yok yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Obs den Delay düşür aynı sey ama

Bruhhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Obs den Delay düşür aynı sey ama
obs yayın modu zaten düşük gecikmede mod derken hani kalite yüksek kalite performans gibi şeyler olan yer orası bende zaten düşük gecikme fakat yinede yayın 8 10 saniye gecikmeli

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
obs yayın modu zaten düşük gecikmede mod derken hani kalite yüksek kalite performans gibi şeyler olan yer orası bende zaten düşük gecikme fakat yinede yayın 8 10 saniye gecikmeli
İşlemcin ney belki zorlanıyordur yayinlarda

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
evet olabilir işlemcim kötü bir işlemci o yüzden ekran kartından veriyorum ama sanırsam işlemciden dolayı :( işlemci a4 4000
Islemciniz düşük yayında zorlanıyordur ne yayinı yapıyorsunuz

Bruhhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
.
Islemciniz düşük yayında zorlanıyordur ne yayinı yapıyorsunuz
şuanlık tek pcnin kaldırdığı şey minecraft olduğu için onu yapıyorum şuanlık işlemci alabilirsem gta 5 rp yayını yapıcam inşallah ama bu işlemciyle bile 100fps üzeri rahat alıyorum ve sanırsam pc de darboğaz var... 1gb ekran kartı varken pc csgo gbibi oyunlarda kasamıyordu ama şuan csgo bile kaldırmıyor

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
şuanlık tek pcnin kaldırdığı şey minecraft olduğu için onu yapıyorum şuanlık işlemci alabilirsem gta 5 rp yayını yapıcam inşallah ama bu işlemciyle bile 100fps üzeri rahat alıyorum ve sanırsam pc de darboğaz var... 1gb ekran kartı varken pc csgo gbibi oyunlarda kasamıyordu ama şuan csgo bile kaldırmıyor
Hocam en iyi para biriktirip güzel pc almak bütçen varsa söyle yardimci olqlım

Bruhhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
.
Hocam en iyi para biriktirip güzel pc almak bütçen varsa söyle yardimci olqlım
normalde geçen hafta ryzen 5 2600x alıcaktım fakat anakartın da değişmesi gerektiğini öğrendim eğer anakart değişmesi gerekmeseydi şuan miss gibi işlemcim olacaktı :D yardımın için sağol

Top Bottom