Kullanıp da önerecek olursa onları da bekleyeyim. Ek olarak wraithe bakayım. Bunlarda da wireless oluyor mu?Wraithin ürünleri olabilir kalitelerini pek bilmiyorum ama genelde öneriliyordu
biraz araştırınca f/p olarak salnotes zero alacağım sanırım, bütçeyi arttırmak istersem de simgot ew200 var ama o kadar çıkmak istemedim. Teşekkür ederim öneri için. Alternatiflere hala açığım.Steelseries Tusq a bir bak hocam, sıfır fiyatları 1600-2000TL arasında ama ikinci elde çok az kullanılmış satanlar var. Ben 2 gün önce bir tane sipariş ettim. Ses kalitesi güzel diyorlar, harici boom yani çıkarıp takılabilir harici mikrofonu var sol kulaklığında, mikrofonun ses kalitesi de fazlasıyla tatmin edici. Boom mikrofonu kullanmak istemiyorsan da kulaklığın kablosunda da mikrofon var onun da ses kalitesi iyi ama mesafe uzaklaşınca ses kısık gidiyormuş. Hafta içi gelir benim kargo, ikinci eldekiler bitmeden bak derim.
Hocam kusura bakma yaniltmamak için pek yorum yapamıyorum sadece iyi olduklarını duymuştumKullanıp da önerecek olursa onları da bekleyeyim. Ek olarak wraithe bakayım. Bunlarda da wireless oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Wraith de çoğunun da stoğu bitmiş peh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
7HZ Sonus IEM Kulaklık
Bunlardann hangisini tercih edebilirim? Hangi özelliklerin önemli olduğunu hiç bilmiyorum ^^ Bunlar dışında öneri varsa da ona da açığım. @James Gg![]()
7Hz Salnotes Zero IEM Kulaklık
Benim de önceliğim bilgisayar da oyun için olacak, birde discord arkadaşlarla muhabbet felan olur. Arada da müzik felan dinliyorum ama çok mühim değil. Sesler çok karışmasın, ayırt edilebillir olsun yeterli olacaktır benim için. şuan için salnotes zero'ya yakınım ama kablosu kısa mıdır yoksa yeterli midir bilemedim.Hocam kusura bakma yaniltmamak için pek yorum yapamıyorum sadece iyi olduklarını duymuştum
oyun için felan muhtemelen güzeldir müzik günlük kullanım için biraz geri planda olabilir
Yorumları gayet iyi duruyor hocam bu bütçelerde daha iyisini bulacağını sanmamBenim de önceliğim bilgisayar da oyun için olacak, birde discord arkadaşlarla muhabbet felan olur. Arada da müzik felan dinliyorum ama çok mühim değil. Sesler çok karışmasın, ayırt edilebillir olsun yeterli olacaktır benim için. şuan için salnotes zero'ya yakınım ama kablosu kısa mıdır yoksa yeterli midir bilemedim.
Bende öyle düşünüyorum.Yorumları gayet iyi duruyor hocam bu bütçelerde daha iyisini bulacağını sanmam