Yaz için parfüm önerisi?

Falcon 9

80+
Reaksiyon skoru
164
Merhabalar, 17 yaşındayım ve parfüm arıyorum. İlk defa parfüm alacağım, bu yüzden favori ya da imza kokum yok. Önümüz yaz olduğu için yaz parfümü almayı düşünüyorum. Bahar-yaz ayları için hoş kokulu, ilk kullanımda ağır kaçmayacak bir parfüm önerirseniz sevinirim.

Parfüm piyasasını da pek bilmiyorum, bu yüzden net bir bütçem yok; ancak fiyat/performans olması önemli. Önerileriniz arasından bütçeme uygun olanı seçeceğim.

Muadil parfümlerin daha uygun olduğu söyleniyor ama muadil ve orijinal arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum. Bu konuda da bilgi verebilirseniz iyi olur.

Kısacası, yaz için ilk defa parfüm alacak birine uygun, hoş kokulu ve öğrenci bütçesine hitap eden fiyat/performans parfüm önerilerinizi bekliyorum.

Dolce gabanna light blue.

Merhabalar, 17 yaşındayım ve parfüm arıyorum. İlk defa parfüm alacağım, bu yüzden favori ya da imza kokum yok. Önümüz yaz olduğu için yaz parfümü almayı düşünüyorum. Bahar-yaz ayları için hoş kokulu, ilk kullanımda ağır kaçmayacak bir parfüm önerirseniz sevinirim.

Parfüm piyasasını da pek bilmiyorum, bu yüzden net bir bütçem yok; ancak fiyat/performans olması önemli. Önerileriniz arasından bütçeme uygun olanı seçeceğim.

Muadil parfümlerin daha uygun olduğu söyleniyor ama muadil ve orijinal arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum. Bu konuda da bilgi verebilirseniz iyi olur.

Kısacası, yaz için ilk defa parfüm alacak birine uygun, hoş kokulu ve öğrenci bütçesine hitap eden fiyat/performans parfüm önerilerinizi bekliyorum.
https://www.hepsiburada.com/tdrs-na...0064TGQ3?magaza=Tudors&utm_source=chatgpt.com /LİNK/ Sunu bi dene baska bisey demem fresh bi kokusu var tam yazlık 350 TL de indirimi var

https://www.hepsiburada.com/tdrs-na...0064TGQ3?magaza=Tudors&utm_source=chatgpt.com /LİNK/ Sunu bi dene baska bisey demem fresh bi kokusu var tam yazlık 350 TL de indirimi var
Tudors çöp 2 saate uçuyor kokusu kalıcı değil

tatlı meyvemsi seviyorsan mad bruno gold alabilirsin 1800e almıştım 2000 olmuş lakin gömleğime sıktım 3 4 gün kapı arkasında asılı kaldı odam buram buram kokuyordu çamaşır makinesine atıp yıkadıktan sonra bile ütülerken kokusu hala geliyordu acayip mükemmel bir parfüm

Tudors çöp 2 saate uçuyor kokusu kalıcı değil

tatlı meyvemsi seviyorsan mad bruno gold alabilirsin 1800e almıştım 2000 olmuş lakin gömleğime sıktım 3 4 gün kapı arkasında asılı kaldı odam buram buram kokuyordu çamaşır makinesine atıp yıkadıktan sonra bile ütülerken kokusu hala geliyordu acayip mükemmel bir parfüm
(Dikkatli oku atığımın parfümünün acıklamasını) hem zaten fiyat perfonmans demis ve ardından 350 tl indirimde var bedava bildiğin parfüm ve öğrenci için demis.

212 men parfümde kalıcılık diye bir şey yok bence makyaj gibi tazelemek gerekiyor

Mad W191

Hocam parfüm piyasasını bilmemeniz dert değil ama en azından bir parfüm için maksimum bütçenizi belirtirseniz ona göre muadil ya da orjinal olarak parfüm önerisinde bulunabilirim. Parfüm alırken Eau de Parfüm (EDP), Eau de Toilette (EDT) ve sadece parfüm olarak ayrılıyor bunlara dikkat etmek lazım. Muadillerin hepsi hemen hemen aynı aldığında sıkarsın sonra ne yayılım kalır ne kalıcılık. Ucuz diye şişe şişe muadil almaktansa orjinal için para biriktirmeni tavsiye ederim. Bütçenin tavan miktarını bilmiyorum dediğim gibi ama Eros Najim bakabilirsin tavsiye ederim.

Bütçeni bilmiyorum ama geçen şu parfümü aldım.
Sana yemin ediyorım iş yerinde herkes soruyor. Güzel geri dönüşler aldim. The best de iyidir

https://ty.gl/hx3fsxibmyrhs her mevsime uyacak güzel bir kokusu var 2 3 gün kokusu kalıyor genelde sıktığın kıyafette

Reklam sayılır mı bilmiyorum fakat babilfragrance ve kokugüncesi arap parfümleri satıyorlar onlara bi bakabilirsin tam f/p parfümlerdir. Arap parfümleri genelde niche parfümlerin klonu olurlar fakat bazen orjinalinden bile kaliteli olabiliyor. Benim önerim yaz için vulcan feu. İnternette 4k falan yazdığına bakma 40 euro falan bu parfümler o yüzden instangram sayfası verdim. Güvenemem diyorsan French Avenu markasının Türkiye distiribütörü https://anymoparfum.com/vulcan-feu-new bu site. Burası ama biraz daha pahalıya satıyor. Vulcan feu meyveli güzel bir yaz kokusudur. God Of Fire klonu ama kokusu ve performansı çok benzer. Benim biraz daha bütçem var diyorsan Acqua Di gio Profondo önerebilirim hem edpsi hemde parfum versiyonu güzel bende edp olanı var. Bu biraz daha deniz, sahil gibi kokuyor tam yaz parfümü yani. Performansı fena değil fakat çok uzun saatler götürmez.

Geri