Neler Yeni

Yaz için uygun fiyatlı yazlık parfümler

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Uzun zamandır parfümlere ilgim var ve sosyal medyadan olsun gerçek hayatta olsun deneyip, yeni tarz parfümler bulmaya çalışıyorum. Tiktok ve insta da gördüğüm videolardan parfümleri araştırıp muadillerini deneyip almaya çalışıyorum, malum fiyatlar ateş pahası olduğu için muadil alıyorum. Şu ana kadar DP ve Glabella muadil parfümleri kullandım, glabellanın Aventus Creed muadili olan G45'ini çok beğendim ama DP için aynı şeyi söyleyemeceğim. Şimdi ise Emre Geldi'den 3 tane yazlık parfüm sipariş ettim, bulnarı uzun araştırma ve tavsiyeler sonucu karar verdiğim parfümler ve muadil konusunda emre geldi acayip önerildi bakalım nasıl çıkacak konuyu güncelleyeceğim.
1743431023829.png

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parfümler elime geldi, bir kaç gün kullandım. Kalıcılık olarak üçüde çok iyi olsa da ben kör alış yaptığım o yüzden beğendiğimde oldu beğenmediğimde ama sıralamam şöyle;

1.YSL Y EDP
2.IMAGINATION
3.KNZO MARINE

YSL Y EDP daha çok elmamsı fresh bir koku, kalıcılığı ve yayılımı iyi insanı çok sıkmıyor
IMAGINATION daha çok tatlı ve pudramsı bir koku kalıcılığı keza 1 günü çıkartıyor
Marine'den çok umutluydum ama hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı dedikleri gibi sahil gibi kokuyor ama bana ağır geldi ve baydı kalıcılığı keza iyi

Emre Geldi'nin parfümleri güzel ama Glabella G45 Creed Aventus kadar beni etkilemediler açıkası burdan büyük ihtimal ile bir kaç parfüm daha sipariş vereceğim verdikçe ya konu açarım ya da burdan devam ederim.

Top Bottom