Neler Yeni

Yaz tatilinde oynayabileceğim oyun önerileri

Infity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
eren
i7 12700h rtx 3060 laptop var. Yaz tatilinde oynayabileceğim hikayeli oyun önerir misiniz? RDR2 bitirdim ve şuan Death Stranding indiriyorum bunun dışında ne oynayabilirim ve önerdiğiniz oyunun steam de mi epic te mi daha ucuz olduğunu yazarsanız sevinirim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sevdiğin tür veya tarzı yazar mısın? Bir oyundan ne bekliyorsun?
Sakın her şeye okeyim deme. Öyle bir şey yok. :d

Infity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevdiğin tür veya tarzı yazar mısın? Bir oyundan ne bekliyorsun?
Sakın her şeye okeyim deme. Öyle bir şey yok. :d
gerçekçi oyunlar severim açık dünya olabilir mesela bunun yanında call of duty ve battlefield serisini de oynayacağım ona benzer oyunlarda olabilir

121709

80+ Silver
i7 12700h rtx 3060 laptop var. Yaz tatilinde oynayabileceğim hikayeli oyun önerir misiniz? RDR2 bitirdim ve şuan Death Stranding indiriyorum bunun dışında ne oynayabilirim ve önerdiğiniz oyunun steam de mi epic te mi daha ucuz olduğunu yazarsanız sevinirim
Far cry5, gow2018, far cry6, mafia trilogy.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Gerçekçi oyunlar çok genel oldu. Biraz daha detay vermen gerekiyor. Sana gerçekçi olan farklı kategorilerden oyunlar söyleyebilirim.

Infity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 oyununu almıştım henüz oynamadım kitaplarını dahi almayı planlıyorum kesinlikle oynayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekçi oyunlar çok genel oldu. Biraz daha detay vermen gerekiyor. Sana gerçekçi olan farklı kategorilerden oyunlar söyleyebilirim.
açık dünya ve vahşi batı daha çok tercih ederim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
açık dünya ve vahşi batı daha çok tercih ederim
Açık dünya ve vahşi batıyı birleştiren oyunlar fazla bulunmamaktadır. Tek ve en iyisi olan RDR 2 'yi zaten oynamış bulunmaktasınız.
Fakat vahşi batı temalı olarak izometrik RYO olarak Weird West'i, izometrik strateji olarak da Desperados III'ü önerebilirim.
Weird West bir yerden sonra tekrara binse de Desperados III size eşsiz ve keyifli zamanlar geçirebileceğiniz türünün en iyi örneklerinden.

Infity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
eren
Açık dünya ve vahşi batıyı birleştiren oyunlar fazla bulunmamaktadır. Tek ve en iyisi olan RDR 2 'yi zaten oynamış bulunmaktasınız.
Fakat vahşi batı temalı olarak izometrik RYO olarak Weird West'i, izometrik strateji olarak da Desperados III'ü önerebilirim.
Weird West bir yerden sonra tekrara binse de Desperados III size eşsiz ve keyifli zamanlar geçirebileceğiniz türünün en iyi örneklerinden.
Desperados III oynamam için önceki iki oyunu oynamam gerekir mi peki

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
teşekkürler peki bunun dışında sizin kendi sevdiğiniz oyunlardan önerir misiniz
Açıkçası ben RYO türünü severim.
Aşağıdaki birkaç örnek var.
  • Pillars of Eternity
  • Divinity Original Sin 1 - 2
  • Persona 3 - 4 - 5 (Game Pass'te var)
  • The Witcher 3