Neler Yeni

Yaz tatilinde sabah kalktığınızda ilk ne yapıyorsunuz?

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Tatilde olup olmadığımı kontrol edip direk perdeden dışarı bakarım sonra inanamayıp telefondan tarihe saate falan bakarım. Sonra tatilde olduğumu net anlayıp pencereyi açıp güzelce nefes alıp kendimi yatağa atarım. (Şuan bunu iş yerinden yazmam şunu gösteriyor ki benim tatile ihtiyacım var sanırım)

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Bağa çalışmaya gitmediğim günlerde sabahtan melancholia dinliyorum böylece uyku sersemliğinden çabucak kurtuluyorum, gün içinde you tube'dan tarih,bilim ve Atatürk'ün hayatında pek bilinmeyen olaylara izliyorum(Can Osman Aksoy yt kanalına tavsiye ederim,Atatürk'ün hayatıyla ilgili çok güzel videoları bulunmaktadır). Ülkede ki sorunları ve nasıl çözüleceğine kendi kendime konuşarak tartışma yapıyorum, geceleyin ise tekrardan melancholia dinleyip gün içinde tartıştığım konuların çözümünü tartarım, buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Snape

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Anasının Kuzusu
aga sanki hiçbitmeyecekmiş gibi geliyor
sürekli aynı şeyi tekrarlıyosun sosyal hayat yoookkk
Aga saatler de rezalet zaman geçsin diye dua etmekten sıkıldım kafayı siyiricam para kazanıyoz hariciyamiyoz da haftada 1 gün izin Var o da salı günü sıyırmak üzereyim

2mApoo

80+ Silver
Aga saatler de rezalet zaman geçsin diye dua etmekten sıkıldım kafayı siyiricam para kazanıyoz hariciyamiyoz da haftada 1 gün izin Var o da salı günü sıyırmak üzereyim
Knk ben küçük yaşımdan beri hep çalışıyorum bir yerlerde ilk defa böyle güzel bir yere denk geldim aslında. Haftasanu çalışmıyorum - kahvaltı + öğle yemeği onlar veriyor ayrıca saat 17.00da paydos :D Ve paramı günlük olarak nakit alıyorum
müqemmel deilmi yaaaa.
Ama böyle bir işe girene kadar çok rezillik çekmedim deil. Haftalığı 80TL ye çalışmışlığım bile var :/

Snape

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Anasının Kuzusu
Knk ben küçük yaşımdan beri hep çalışıyorum bir yerlerde ilk defa böyle güzel bir yere denk geldim aslında. Haftasanu çalışmıyorum - kahvaltı + öğle yemeği onlar veriyor ayrıca saat 17.00da paydos :D Ve paramı günlük olarak nakit alıyorum
müqemmel deilmi yaaaa.
Ama böyle bir işe girene kadar çok rezillik çekmedim deil. Haftalığı 80TL ye çalışmışlığım bile var :/
Yaşım 17 :/ 14 ümden beri çalışıyorum büyüğü ihtimal bu senede açığa almak zorundayim bu arada işin ne baya iyiymiş

2mApoo

80+ Silver
Yaşım 17 :/ 14 ümden beri çalışıyorum büyüğü ihtimal bu senede açığa almak zorundayim bu arada işin ne baya iyiymiş
Knk büfe tarzı biryer aynı zamanda yanda ufak bir çay bahçesi tarzı bir şey var. Kahvehane gibi düşün ama masaları farklı ve resmi kuruma bağlı olduğu için masa oyunları ve sigara satışı yasak.
Evime 3DK lık mesafe :D sabah açıyorum otomatik daraba fln rahat yani. Masaları kuruyorum yiyecekleri vs ayarlıyorum müşteriyi bekliyorum patronda sonradan geliyor. Yarın son gün sonra tatil ama bakma böyle rahat yerde çalıştığıma
Bende 18 yaşındayım ve çoook zorlu yerlerde çalıştım ama sınav senem olduğu için böyle bir yerde ancak çalışabilirim. Bu ayın sonunda çıkacam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk niye yaa okulumı bırakacan
Çalışmak zorundamısın ?

Snape

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Anasının Kuzusu
Knk büfe tarzı biryer aynı zamanda yanda ufak bir çay bahçesi tarzı bir şey var. Kahvehane gibi düşün ama masaları farklı ve resmi kuruma bağlı olduğu için masa oyunları ve sigara satışı yasak.
Evime 3DK lık mesafe :D sabah açıyorum otomatik daraba fln rahat yani. Masaları kuruyorum yiyecekleri vs ayarlıyorum müşteriyi bekliyorum patronda sonradan geliyor. Yarın son gün sonra tatil ama bakma böyle rahat yerde çalıştığıma
Bende 18 yaşındayım ve çoook zorlu yerlerde çalıştım ama sınav senem olduğu için böyle bir yerde ancak çalışabilirim. Bu ayın sonunda çıkacam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk niye yaa okulumı bırakacan
Çalışmak zorundamısın ?
Maalesef zorundayım :/ açıktan olduğu kadar artık

Top Bottom