Neler Yeni

Yazdığım gerilim öyküsü: Kızıl Gözler

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kısa öykü adı: Kızıl Gözler

Bütün Öykülerim adlı kitabın ikinci bölümü Kızıl Gözler.

Link:

@ozyy41 okumadıysan birinci öyküm olan Kara Manastır Ormanı’nı da okumanı isteyebilirim sanırım 😊

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre

Link:

@ozyy41 okumadıysan birinci öyküm olan Kara Manastır Ormanı’nı da okumanı isteyebilirim sanırım 😊
hocam selam olayları gereksiz uzatmışsınız sanki ama kötü değil

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Herkese slm bn memet hocanız arkdslar yanyana iki kazik anlamayana çok yazk euheuheue😜😇 evde hanımı matta tanımı unutmiycan 😄👌👍 evt sevgili arkadasm o hayal etdigin uninin kapisindan zrannnk die girebilmek icn hayallerine kavusman icn onunde kagidin elinde kalemjn derin bi nefes aliyoruz cirt sana cirt sana ve o mesur sloganimz evt yaklas yaklas benimle birlikte... gönder gönder gelsn be hocam😎 ey guzel arksdsm ben de biliyom formulu verip cerez gibi cozmeyi ama biz isi mantığıyla yavas yavas sindirerek ogrencez ✌️hoop yakaladımm sazanlar hemen atladı yakalandiniz kacma kacma gel bura eueheuheheheu😜 sizler için hazirladigim pdfyi aciklama yada yorumdan indirin hazir oln önce durdur vidoyu coz sonra ben cozeym durdurdn demi bekliyom👍 gercektn benle birlikte cozuyon demi arkadasm yeme bizi goruyorm bak burdan hepinizi sjsjjsjsj🤫✌️ ey guzl arkadasm bi dersn daa sonuna geldk suna bak emek var emek alnim terledi bugn bidaki vidoda gorumek uzre hoççakl hosca kal

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Çağımızın dostoyevski'si mübarek.Bu öyküden bi ''suç ve ceza'' çıkar mı?

TamerKs

80+ Silver
israilde olsan herkes seni desteklemişti caner, maalesef buradaki toplumda ne yaparsan yap hep eleştirileceksin.

İsrailin başarılı bir ülke olmasının nedeni herkesin birbirini desteklemesi ve kimsenin kimseyi küçümsememesinden kaynaklanıyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
israilde olsan herkes seni desteklemişti caner, maalesef buradaki toplumda ne yaparsan yap hep eleştirileceksin.

İsrailin başarılı bir ülke olmasının nedeni herkesin birbirini desteklemesi ve kimsenin kimseyi küçümsememesinden kaynaklanıyor.
Takmaaa. Daha önce paylaşmıştım. Hayat 30 IQ insanları düşünmek için kısa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TamerKs öyküler nasıl?

TamerKs

80+ Silver
Takmaaa. Daha önce paylaşmıştım. Hayat 30 IQ insanları düşünmek için kısa.

@TamerKs öyküler nasıl?
Cümleleri hemen bitirmişsin yani okurken akışı bozabiliyor sürekli duraksadım, onun dışında fena değil.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Cümleleri hemen bitirmişsin yani okurken akışı bozabiliyor sürekli duraksadım, onun dışında fena değil.
Haa evet, onu bilerek yaptım. Birinci kişi ağzından konuşma babında yazdım.

Aman aman bir şey değil ama o duyguyu aşılayabilmişsin yani iyi olmuş.
Poe gibi olmasını beklemiyorum ama öyküdeki twist bence "aman aman değil" lafını hak etmiyor, tabi kişisel yorum bir şey diyemem.

ozyy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Oğuzhan Akgün

Link:

Ben daha fantastik bir son beklerdim hocam. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,039
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom