Dambıldor
80+ Silver
Aynen 10 mayısta konu acarsin yazılılar iptal diye xdben hala eminim yaparlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
16 mayıs bayramdan sonra zaten
Aynen 10 mayısta konu acarsin yazılılar iptal diye xdben hala eminim yaparlar
16 mayıs bayramdan sonra zaten
dalga mı geçiyorsun canım ?1. sınavları olduk 2'de olduk bitti. girilecek haftaya
inşallah knk ama çok umutlu değilim iptal olacağı hakkında ama sen çok eminsinAynen 10 mayısta konu acarsin yazılılar iptal diye xd
Ertelenmek değilde iptal olsabeyler bi arkadaşın teyzesi lisede hoca okullarına yazı gelmiş o söyledi kesin değil ama yüksek bir ihtimal ertelenmiştir , zaten bir iki gün sonra söylerler
YENİ TARİH 16 MAYIS DİYE DÜŞÜNÜLÜYOR
HO beyler <3
(en iyi cevap diye seçebilirsiniz )
keşkeErtelenmek değilde iptal olsa
Sınav koleji zorunluluğu :/dalga mı geçiyorsun canım ?
inşallah knk ama çok umutlu değilim iptal olacağı hakkında ama sen çok eminsin
Türkiyede ki bilim kurulu olsun öğretmenler olsun herkes muhtemelen olmayacak diyor. Hatta bu ramazan yasaklarinda vakalar düşmez ise 8 ve 12ler in okulları kapanacak avmler felan komple kapatılacak sen hala sınav derdindesin.dalga mı geçiyorsun canım ?
inşallah knk ama çok umutlu değilim iptal olacağı hakkında ama sen çok eminsin
oyyyyy saplaaaabelki pandemi sınavsız eğitim hayaliniz (!) için bir fırsattır bakan bey (?)
Hayır onu demiyorum yazılılar 3 mayısta başlayacaktı şimdi ise 16 mayıs olabilir diyorsun ondan dedim yoksa bende biliyorum 1 ay olduğunu.16 mayısa tam 30 gün var ?????
özel okul mu knk ?Sınav koleji zorunluluğu :/
3 mayısa daha 18 gün var knk sen 13 diyonHayır onu demiyorum yazılılar 3 mayısta başlayacaktı şimdi ise 16 mayıs olabilir diyorsun ondan dedim yoksa bende biliyorum 1 ay olduğunu.
Bize yine giren girdi ve sonra tarih değişti. Şans. Hep bize mi oynuyor acaba bu MEB?YENİ TARİH 16 MAYIS DİYE DÜŞÜNÜLÜYOR