Öncelikle ilgilenip konuya baktığınız için teşekkür ederim şuan düşük puanlı bir üniversitede 1. sınıf bilgisayar programcılığı bölümünde okuyorum ve aldığım derslerden hiç memnun değilim üniversiteyi açıktan devam edip dershane gibi online veya yüz yüze eğitim ile özel bir yerden ders alırsam aldığım dersin kalitesinin daha iyi olacağını düşündüm binlerce ücretsiz kaynakta var tabi ki ama o şekilde kendi disiplinimi istediğim şekilde oluşturamıyorum bu konuda kim iyidir kim kötüdür bilen ya da farklı bir tavsiye verebilecek olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
kendim biraz araştırıp bu kurumları bulabildim bunlardan birine veya başka bir yere girmiş olup süreci iyi kötü anlatabilecek varsa da çok mutlu olurum full stack olarak ders almayı planlıyorum
Yazılım kariyerinin ilk adımı Patika+ | Patika.dev
İlk yazılım işine başlamak için gereken tüm teknik ve profesyonel becerileri bu programlarda bir araya getirdik
www.patika.dev
En İyi Yazılım Kursu | Online Yazılım Kursu Eğitimi | OnlyJS
En iyi yazılım kursları,yazılım sektöründe fark yaratacağınız yazılım eğitimleri onlyjs.com’da. Online yazılım eğitimlerini keşfetmek için hemen tıklayın!
onlyjs.com
kendim biraz araştırıp bu kurumları bulabildim bunlardan birine veya başka bir yere girmiş olup süreci iyi kötü anlatabilecek varsa da çok mutlu olurum full stack olarak ders almayı planlıyorum