Öneri Yazılım için Laptop! (42-45k)

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
Merhabalar. Yazılım öğrencisiyim. C#, SQL, Web (ASP.Net, HTML, CSS) için yazılım geliştiriyorum. Yeni başladım bu işe. İleri seviye değil yani. Bir laptop almak istiyorum. Ayrıyetten Coreldraw da çizimler yapıyorum. 42 bin-45 bin TL arası bir laptop alacağım. Aşağıdaki Casper Ultrabook u aldım 42k ya. İyi bir laptop mudur? İşlemci Ram ssd iyi de casper marka alınır mı size sormak istedim. Pili upuzun gitsin performansı güçlü olsun. 32 GB/1 Tb olsun istiyorum. Başka önerileriniz varsa siparişi iptal edip değerlendirebilirim.

hocam maclere yönelebilirsiniz diye düşünüyorum. tanıdığım bütün yazılımcı arkadaşlarımda mac kullanıyor grafik tasarımından tutun bacend yapanlara kadar. bu fiyata 13 inç m3 çok rahat alabilirsiniz 46-47kya da m4 olanı geliyor. ben de m4 15inç aldım üni için yakınlarımdan gelen tavsiyelere göre.

hocam maclere yönelebilirsiniz diye düşünüyorum. tanıdığım bütün yazılımcı arkadaşlarımda mac kullanıyor grafik tasarımından tutun bacend yapanlara kadar. bu fiyata 13 inç m3 çok rahat alabilirsiniz 46-47kya da m4 olanı geliyor. ben de m4 15inç aldım üni için yakınlarımdan gelen tavsiyelere göre.
Hocam doğrudur ama VS 2022 SQL vs Macbook ta yok ya. Bende düşündüm de.

Dostum sana kesinlikle şu laptobu tavsiye ederim.
4692.webp

Stoğu hepsiburada üzerinde bitmiş bir bakman lazım.

Hocam güzel cihaz pili vs ama hem işlemcisi daha düşük hemde rami hemde ssd si. Yani birde 46k arasında 4k var.
Asusdaki işlemcide çok güçlü. Daha düşük gözüyle bakma. O farkı anlayamazsın.

QHD+ 120HZ Oled ekran var. Üstüne Asus kalitesi. Şahsen ben Casper almazdım.

Önerdiğim laptopda tek sıkıntı ssd tarafında. Ona bir ekleme yapman gerekebilir.

En son 45 bine bulunuyordu.

Vivobook S14 bende var kullanıyorum soruların olursa cevaplayabilirim

Arkadaşlar başka cevap verecek hocalarım yok mu?

Geri