Yazılım için laptop tavsiyesi.

Para sıkıntısı yoksa macbook.Çünki,programladığınız uygulamaları apple çıkarmak için macbook gerekli.Aynı zamanda stabil çalışıyor ve tasarımı,donanımı iyi.Bir yerlere götürmekte kolay bataryası ve hafifliği işinizi bu konuda görüyor.Yok ben oyun oynuyorum diyorsanız Huawei'nin baya iyi laptopları var.

Yeter gibi duruyor siz ne geliştiriceksiniz o da önemli.
Vallaha okulu okuyacağm. Öncelikle çok grafik gerektiren işlere girmem. Eğer baktım nefsim oyun istiyor. Yapacak bir şey yok elimizi taşın altına sokarız.

Vallaha okulu okuyacağm. Öncelikle çok grafik gerektiren işlere girmem. Eğer baktım nefsim oyun istiyor. Yapacak bir şey yok elimizi taşın altına sokarız.
Yani uygulama gibi şeylerle uğraşıcaksan bence yeter gibi ama emin değilim.

Para sıkıntısı yoksa macbook.Çünki,programladığınız uygulamaları apple çıkarmak için macbook gerekli.Aynı zamanda stabil çalışıyor ve tasarımı,donanımı iyi.Bir yerlere götürmekte kolay bataryası ve hafifliği işinizi bu konuda görüyor.Yok ben oyun oynuyorum diyorsanız Huawei'nin baya iyi laptopları var.
Bu arada bu laptopa m2 ssd takma şansım var mı?

Yani uygulama gibi şeylerle uğraşıcaksan bence yeter gibi ama emin değilim.
şimdilik yeter ben de imzadaki sistemi almadan önce 4700hq ile yapıyordum 6500u da ona benzerdir herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şimdilik yeter ben de imzadaki sistemi almadan önce 4700hq ile yapıyordum 6500u da ona benzerdir herhalde
6200'müş pardon

6200'müş pardon
HQ işlemciler ile U işlemciler arasında dağlar var.

işlemcisi para sıkıntısı yoksa macbook en iyi seçimdir (ama macos'a alışman gerekir) ayrıca huawei'nin laptopları da iyidir zaten arkadaşımız da demiş ama ryzen 7 veya i7 kullanman yazılım açısından daha iyi olur eğer siber güvenlik etik hackerlık gibi şeyler düşünüyorsan ram'i yüksek tutman daha iyi olur (8gb kesinlikle alma 16gb daha iyi olur sanal bilgisayar kurulumu için)
1627764804322.png

Attığınız laptoptaki işlemci ve benimkisi

bu site pek yararlı sonuç vermiyor benim ssd için epey kötü diyor ama 2.9 gb/sn'de vermesi gerekirken 4gb'ları görüyor
Tekrar düşündüğümde beni idare eder gibi gördüm. Umarım yarı yolda bırakmaz.

bu site pek yararlı sonuç vermiyor benim ssd için epey kötü diyor ama 2.9 gb/sn'de vermesi gerekirken 4gb'ları görüyor
500 gb güzel bir SSD önerebilir misiniz? Sistemde hdd var ve aşırı yavaş. Tek sıkıntısı bu olabilir.

Sadece series s almadım series s kadar da ekipman aldım maalesef.

Çok farketmez fakat 4,5k max olursa daha iyi olur
Yazılım okuyacağım grafik tasarım değil. Oyun da olmauacak sadece yazılım.
Hocam bütçeniz az olduğu için biraz daha bekleyin kara cuma veya yılbaşı indirimlerinde alın o zamana kadarda para biriktirmeye çalışın eminim çok iyi bir makina alırsınız. İyi dorumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,803
Üyeler
192,509
Son üye
vurall
Geri