Neler Yeni

Yazılım için maksimum 17K kasa önerisi

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan
Bütçe
17000
Yazılım ve oyun için kullanılacak hazır sistem tavsiyesi. Mümkünse sisteme sıvı soğutma tarzı ekstra masraf çıkmasın lütfen.

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imzadaki sistem yeterli değil mi
Sistem bana alınmayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

12100F ile 1080p için darboğaz biraz fazla olur. 12400F Seçerek alınabilir diye düşünüyorum.

Dostum amd yazılım konusunda sorun çıkarır mı? Kart donanımı olarak değil yazılım amaçlı kullanılacağı için.

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Dostum amd yazılım konusunda sorun çıkarır mı? Kart donanımı olarak değil yazılım amaçlı kullanılacağı için.
Tam olarak bilmiyorum yanlış bilgi vermiş olmayayım ama sorun çıkaracağını sanmam çünkü daha önce kullananların olduğunu biliyorum.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Sistem bana alınmayacak

Çıkartmaz ben kullanıyorum.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Sistem bana alınmayacak

amd yazilimda daha iyi hatta linux isletim sistemlerinde amd cok daha iyi linux kullan bence yazilim icin arch oneririrm distro olarak ise manjaro

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
12100F ile 1080p için darboğaz biraz fazla olur. 12400F Seçerek alınabilir diye düşünüyorum.

Yazılım için kullanılacaksa m2 ssd 1 tb yapılmalı 400 lt farkla @AnormalTavuk

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
amd yazilimda daha iyi hatta linux isletim sistemlerinde amd cok daha iyi linux kullan bence yazilim icin arch oneririrm distro olarak ise manjaro
windowsda her nasil ki watmann yiyosan linuxda nvidia kullanirsanda watmann tarzi bisey yersin ama windows kullanirim dersende sorun yok ama profosyenelim dersen linux onerimdir

Top Bottom