örneğin ünlü bir cafe ile anlaşıp ocafe için web site tasarlayabilirsin. veya avukatlar veya profesyonelsen hastane gibi büyük yerlere site yapmak ve o sitenim başında filan durarak kazanabilirsinYazılım kursuna gidip yazılım öğrenmeyi planlıyorum, öğrendikten sonra nasıl para kazanabilirim? Mesela web sitesi tasarlayıp nasıl para kazanabilirim?
hocam konu dışı ama kurs online mı, bende kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum ama hemen bırakıyorum bunun önüne geçebilmek içinYazılım kursuna gidip yazılım öğrenmeyi planlıyorum, öğrendikten sonra nasıl para kazanabilirim? Mesela web sitesi tasarlayıp nasıl para kazanabilirim?
Hayır online olarak düşünmüyorumhocam konu dışı ama kurs online mı, bende kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum ama hemen bırakıyorum bunun önüne geçebilmek için
Hocam o kadar profosyonel değil, 15 yaşındayım zaten basit bir web sitesi tasarlayarak online bir şekilde para kazanmayı hedefliyorum.örneğin ünlü bir cafe ile anlaşıp ocafe için web site tasarlayabilirsin. veya avukatlar veya profesyonelsen hastane gibi büyük yerlere site yapmak ve o sitenim başında filan durarak kazanabilirsin
valla arkadaşımın ablası bilişim öğretmeni. atanamadı ve mardinin en lüks ven en iyi cafesine web site kuruyor. aklıma bu geldi. profesyonel yapmak istersin belki. aklımada başka bir şey gelmedi. iyi forumlarHayır online olarak düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o kadar profosyonel değil, 15 yaşındayım zaten basit bir web sitesi tasarlayarak online bir şekilde para kazanmayı hedefliyorum.
Nerde satıyorsunuz,alıcı çıkıyor mu?Web site tasarlamak için kod bilmene gerek yok artık, kamyon varken çimentoyu sırtında taşımak gibi bir şey.
Şahsen ben WordPress üzerinden tasarladığım ortalama bir siteyi 2000₺'den başlayan fiyatlarla satıyorum.
Alıcıyı siz bulursanız daha iyi olur,mesela sizin oralarda orta çaplı kafelere gidin işte böyle böyle web sitesi yaptım 2000 TL'Ye satmak istiyorsanız adama normalde 2500-3000 TL deyin ama size özel 2000 TL yapıyoruz diyin kabul ederlerse alırsın işi.Nerde satıyorsunuz,alıcı çıkıyor mu?
Ofisimiz var, sadece website üzerine değil, medya alanındaki hemen her dalda iş yapıyorum.Nerde satıyorsunuz,alıcı çıkıyor mu?
Bu fikir mantıklı olurAlıcıyı siz bulursanız daha iyi olur,mesela sizin oralarda orta çaplı kafelere gidin işte böyle böyle web sitesi yaptım 2000 TL'Ye satmak istiyorsanız adama normalde 2500-3000 TL deyin ama size özel 2000 TL yapıyoruz diyin kabul ederlerse alırsın işi.
Freelancer olarak para kazanabilirsin. Bunun için kurulmuş siteler var:Yazılım kursuna gidip yazılım öğrenmeyi planlıyorum, öğrendikten sonra nasıl para kazanabilirim? Mesela web sitesi tasarlayıp nasıl para kazanabilirim?
Cafe sahibi karşısındaki kişinin 15 yaşında olduğunu görünceiş verme ihtimali çok çok düşük.Alıcıyı siz bulursanız daha iyi olur,mesela sizin oralarda orta çaplı kafelere gidin işte böyle böyle web sitesi yaptım 2000 TL'Ye satmak istiyorsanız adama normalde 2500-3000 TL deyin ama size özel 2000 TL yapıyoruz diyin kabul ederlerse alırsın işi.