TokatŞuan şehir dışında okumak çok zor hangi sehirde oturuyon
o zaman mecbur şehirdışında okuyacaksınTokat
Benim bildiğime göre yazılımda okuduğun üniversiteden çok şehir ve senin kendi çaban önemli. Yazılım mühendisi bi arkadaş İstanbulda olursa çok daha iyi olur demiştio zaman mecbur şehirdışında okuyacaksın
genel olarak çoğu üniversitede yazılım mühendisliği yok özel olarak
bilgisayardan da elektrik elektronikten de yazılım alanında geliştirebilirsin kendini onun dışında matematik bölümünden dahi yan dal yazılım okuyabilirsin
ben olsam ankarada okurum ama şehirin önemi yok üniversitene bakarlar bakacak olsalar istanbulda kadir has üni var ankarada bilkent kadir has üni bilkentin tırnağı etmezBenim bildiğime göre yazılımda okuduğun üniversiteden çok şehir ve senin kendi çaban önemli. Yazılım mühendisi bi arkadaş İstanbulda olursa çok daha iyi olur demişti
muğla sıtkı koçmanın akademik kadrosu çok iyi bence bilgisayar alanında göz atmanı öneririm konu sahibi arkadaşımtek önerim, genç profesör ve genç eğitim gorevlilerinin oldugu bir universiteye gitmen olur.
Yazılımda okuduğun okuldan çok hangi dilleri ne düzeyde bildiğin önemli o yüzden iş şansının daha çok olduğu istanbul en uygun şehir diye düşünüyorum benben olsam ankarada okurum ama şehirin önemi yok üniversitene bakarlar bakacak olsalar istanbulda kadir has üni var ankarada bilkent kadir has üni bilkentin tırnağı etme
5k zor gibiüni olarak klasik olarak itü,odtü,bilkent boğaziçi falan sen en iyi üni için ilk 5k şart diye düşünüyorum