Neler Yeni

Yazılım mühendisliği okumak istiyorum ama okuma diyorlar

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Merhaba arkadaşlar yazılıma bir hevesim var ve bu sene sınava gireceğim. Bir kaç kişiden tavsiye aldım sordum falan neyse çoğusu bana dedi ki boşuna okuma. Bir büyüğüme sordum bana dediki bilgisayar okuyan bir sürü arkadaşım var hepsi boşta meslek sahibi değil ve çok zormuş. Bilgisayar bölümü okuyorlarmış boşuna okumuşlar sen de boşuna okuma diyorlar. Çoğu kişide dediki zor yapamazsın bir şey olmaz yazılım ile bir mesleğin olmaz falan. Ne yapacağım çok kararsız kaldım eğer böyle bir şey gerçekten varsa hevesli olduğum işten vazgeçeceğim. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
HAHAHAHAHAHAH ben buna kocaman gülerim ne bekliyor o arkadaşlar iş ayaklarına mı gelecek yazılım kutsallıktır kardeşim sen ona değer verip gelişmessen ondan ekmek bekleme bu iş mezun olduktan sonra başlıyor ustalaşacaksın gelişeceksin geleceğin 1 numaralı mesleği olacağına eminim ve bu yolda emin bi şekilde ilerliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
HAHAHAHAHAHAH ben buna kocaman gülerim ne bekliyor o arkadaşlar iş ayaklarına mı gelecek yazılım kutsallıktır kardeşim sen ona değer verip gelişmessen ondan ekmek bekleme bu iş mezun olduktan sonra başlıyor ustalaşacaksın gelişeceksin geleceğin 1 numaralı mesleği olacağına eminim ve bu yolda emin bi şekilde ilerliyorum
Ragnar Lothbrok abim doğru söyledi.

Berke Fitness

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar yazılıma bir hevesim var ve bu sene sınava gireceğim. Bir kaç kişiden tavsiye aldım sordum falan neyse çoğusu bana dedi ki boşuna okuma. Bir büyüğüme sordum bana dediki bilgisayar okuyan bir sürü arkadaşım var hepsi boşta meslek sahibi değil ve çok zormuş. Bilgisayar bölümü okuyorlarmış boşuna okumuşlar sen de boşuna okuma diyorlar. Çoğu kişide dediki zor yapamazsın bir şey olmaz yazılım ile bir mesleğin olmaz falan. Ne yapacağım çok kararsız kaldım eğer böyle bir şey gerçekten varsa hevesli olduğum işten vazgeçeceğim. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.
mühendislikler zaten zor ama yazilim muhendisligi extra zor tabii ki. Benim de bilgisayar muhendisligi okuyan arkadasim issiz suan iş alanini hic bilmiyorum ama

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Cahiller sürüsü.
Sen bu yıl sınava gireceksin. 2023 üniversite. 4 yıl okudun. 2027. 2027 de bu ülkede farklı şeyler olacak.
Boş ver dinleme onları.

Mahalle ünisinden mezun olursan olmaz ama

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Kafanda şimdiden proje düşün 15 yaşından beri hayalini kurduğum bi uygulama var kafamda ilk adımlarını atmaya başladım belki de uyumucam paralarım bitecek ama en sonunda bitirince şirketten şirkete yatırım yapmaları için yalvarmak yerine ayağıma getireceğim bu mesleği düşündükçe içime bişeyler oluyor aga kimseyi sallama devam

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi ki de Hakkaride okursan bir şey olamazsın sen ODTÜ İTÜ BOĞAZİÇİ HACETTEPE GALATASARAY SABANCI KOÇ bunları hedeflersen ve kazanırsan sen o zaman gör
hocam o kadar büyük düşünmüyorum daha doğrusu o kadar büyük üniversiteye gidecek durum ve kapasitem yok. tabii ki de en iyisini isterim ama o kadar iyi yapabileceğimi düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cahiller sürüsü.
Sen bu yıl sınava gireceksin. 2023 üniversite. 4 yıl okudun. 2027. 2027 de bu ülkede farklı şeyler olacak.
Boş ver dinleme onları.

Mahalle ünisinden mezun olursan olmaz ama
hocam cahil demeyelim de tabi sizin dediğiniz gibi konuşan çok kişi var ama bana bir mezun öğretmen dedi. Bilgisayar okuyan çok arkadaşı varmış şuan hepsi boşta bir meslekleri yokmuş bana öyle dedi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hocam o kadar büyük düşünmüyorum daha doğrusu o kadar büyük üniversiteye gidecek durum ve kapasitem yok. tabii ki de en iyisini isterim ama o kadar iyi yapabileceğimi düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam cahil demeyelim de tabi sizin dediğiniz gibi konuşan çok kişi var ama bana bir mezun öğretmen dedi. Bilgisayar okuyan çok arkadaşı varmış şuan hepsi boşta bir meslekleri yokmuş bana öyle dedi
Bilgisayar okuyup da şıp iş bulan da var. Olay sende bitiyor. Her iş gibi bu da öyle. Adam gibi bir üniden mezun ol görürsün.

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Bilgisayar okuyup da şıp iş bulan da var. Olay sende bitiyor. Her iş gibi bu da öyle. Adam gibi bir üniden mezun ol görürsün.
evet haklısınız hocam çabalayacağım inşallah güzel bir üniversiteye yerleşirim. Size bir şey diyeceğim html css vs. yazılım mühendisliğine giriyor mu?

Sami Järvi

80+ Silver
Bilgisayar muhendisliği de dusunebilrsin. Üniversite olayı ise belirli üniversiteler sana güzel staj olanaklari ve hazır is Sunabilir ama yine de kendini geliştirmek sana bakıyor
Üniversiteye gitmek boşuna değildir sana ufuk kazandirir gelişimini hızlandırır . Birkaç üniversite dışında pek fark siralamadir eğitimler hemen hemen aynıdır ve sen kendini burada daha çok gelistirmelisin o birkaç üniversiteliye gore

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom