Turkmangg123
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 312

- Bütçe
 - 50000

Aha bunu almayı düşünüyorum. Hem işlemcisi iyi bir işlemci hemde oyun performansı olarakta iyidir diye düşünüyorum. Alınır mı?

Amaç oyunsa iyi. Oyunu boşver dersen Ultrabook veya Macbook bak çok daha mantıklı, bu tuğlaları her yere taşımak zorluyor malumAha bunu almayı düşünüyorum. Hem işlemcisi iyi bir işlemci hemde oyun performansı olarakta iyidir diye düşünüyorum. Alınır mı?
Hocam mux switch ne oluyor tam olarak4060 ile 4070 arasında elzem bir fark yok. Kasası paneli güzel bir laptop seçin daha iyi olur. Yazılım için ekstra bir laptopa da gerek yok kod yazıyorsun çünkü. Hatta büyük bir kısmını Masaüstüne harcayıp gerisine yazılımlık uzun bataryalı laptop alsan daha iyi gaming laptoplarda 10 dakikada %10-15 sarj gidiyor zaten ömür boyu prize bağlı yaşıyon gibi bir şey. Tümüne laptop arıyorsan macbook ya da gaming olmayan bir laptop al.
Gaming laptop istiyorsan MUX switchli bir laptop al o zaman. Victusta MUX yok MUX olmayan gaming laptoplarda oyun performansı düşük oluyor.
Şimdi laptoplarda bi işlemcide olan dahili grafik kartıyla bir de normal harici olan ekran kartı vardır. Oyun oynarken laptop otomatikmen güçlü kartı kullanmaya başlıyor fakat ekran kartı bu görüntüyü gönderirken dahili güçsüz karttan gönderiyor dolayısıyla gecikme oluyor ve performans azalışı ortaya çıkıyor.Hocam mux switch ne oluyor tam olarak
Tamamdır hocam sağolunŞimdi laptoplarda bi işlemcide olan dahili grafik kartıyla bir de normal harici olan ekran kartı vardır. Oyun oynarken laptop otomatikmen güçlü kartı kullanmaya başlıyor fakat ekran kartı bu görüntüyü gönderirken dahili güçsüz karttan gönderiyor dolayısıyla gecikme oluyor ve performans azalışı ortaya çıkıyor.
Size önerim MUX switchli bir laptopa önem verin ve konuda bahsi geçen Victus serisini tercih etmeyin.
Benim model önerim yok laptoptaki önemli olan bir donanımdan bahsettim ona göre laptop önerilerini dikkate alın.