Neler Yeni

Yazılım öğrenmek ileride ne işimize yarar?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Yazılım öğrenmek yazılım mühendisliği dışında ileride ne işimizi yarar?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu tarz bir şey yapabilirsin.
Oyunlara mod yapabilirsin.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,130
İsim
Turuncu Keskin
Yazılım öğrenmek yazılım mühendisliği dışında ileride ne işimizi yarar?
Web tasarımla başlayabilirsin, özellikle bu zamanlarda webden iyi gelirler elde ediliyor. Örnek olarak kendimi verebilirim yaptığım bir projeyle imzada ki sistemi aldım. E-ticaret sitelerinde gerçekten iyi para var, harici olarak oyun ve siber yazılımla da ilgilenebilirsin. Bir yerden başlarsan merakın artıyor zaten, sadece bir dilde kalmıyorsun kendi kendine ilerliyor her şey.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz bir şey yapabilirsin.
Oyunlara mod yapabilirsin.
Meslek haline dönüştürülebilir mi bunlar. Ana gelirimi bu bottan alabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Web tasarımla başlayabilirsin, özellikle bu zamanlarda webden iyi gelirler elde ediliyor. Örnek olarak kendimi verebilirim yaptığım bir projeyle imzada ki sistemi aldım. E-ticaret sitelerinde gerçekten iyi para var, harici olarak oyun ve siber yazılımla da ilgilenebilirsin. Bir yerden başlarsan merakın artıyor zaten, sadece bir dilde kalmıyorsun kendi kendine ilerliyor her şey.
Ne kadar sürede kazandın bu sistemin parasını?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,130
İsim
Turuncu Keskin
Meslek haline dönüştürülebilir mi bunlar. Ana gelirimi bu bottan alabilir miyim?

Ne kadar sürede kazandın bu sistemin parasını?
Bir ay kadar bir sürede. Aslında bu sana bağlı, ben her gün oturup yazmıyorum. Gece birkaç saat oturuyorum sadece, ya da karşında ki kişinin verdiği istediği süreye bağlı bir durum. 1 Haftada da yazabilirsin. + müşteri memnuniyetini yüksek tutarsan referans kazanmış olursun, bu da sana reklam olarak döner.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Bir ay kadar bir sürede. Aslında bu sana bağlı, ben her gün oturup yazmıyorum. Gece birkaç saat oturuyorum sadece, ya da karşında ki kişinin verdiği istediği süreye bağlı bir durum. 1 Haftada da yazabilirsin. + müşteri memnuniyetini yüksek tutarsan referans kazanmış olursun, bu da sana reklam olarak döner.
Hangi siteleri kullandiginizi kisaca yazabilir misiniz?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
1 ayda gece 3 4 saat yazarak bu sistemi aldınız şaka mı yapıyorsunzu tamam geliri güzeldir fakat abartmayın allahın aşkına 1 ayda 3 4 saat çalışı 12k lık ekran kartlı sistemi ehrhangi bir profesör dahi alamıyor ayrıca onların mesaileri vs çok uzun oluyor

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,130
İsim
Turuncu Keskin
1 ayda gece 3 4 saat yazarak bu sistemi aldınız şaka mı yapıyorsunzu tamam geliri güzeldir fakat abartmayın allahın aşkına 1 ayda 3 4 saat çalışı 12k lık ekran kartlı sistemi ehrhangi bir profesör dahi alamıyor ayrıca onların mesaileri vs çok uzun oluyor
Aldığım zamanlarda ekran kartı 12K değildi çünkü :)

Freelance is sitelerinden bahsediyorum :)
Tam olarak öyle ilerlemedim aslında, Antalya'da yaşıyorum, stajer olarak girdiğim bir yerden ilerledim biraz açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,754
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom