2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Yazılım öğrenmek yazılım mühendisliği dışında ileride ne işimizi yarar?
Yazılım mühendisliği dışında meslekler var mı yazılım gerektiren?Freelance çalışıp ciddi gelirler elde edebilirsin veya devlete çalışabilirsin
Web tasarımla başlayabilirsin, özellikle bu zamanlarda webden iyi gelirler elde ediliyor. Örnek olarak kendimi verebilirim yaptığım bir projeyle imzada ki sistemi aldım. E-ticaret sitelerinde gerçekten iyi para var, harici olarak oyun ve siber yazılımla da ilgilenebilirsin. Bir yerden başlarsan merakın artıyor zaten, sadece bir dilde kalmıyorsun kendi kendine ilerliyor her şey.Yazılım öğrenmek yazılım mühendisliği dışında ileride ne işimizi yarar?
Meslek haline dönüştürülebilir mi bunlar. Ana gelirimi bu bottan alabilir miyim?Bu tarz bir şey yapabilirsin.
Oyunlara mod yapabilirsin.
Ne kadar sürede kazandın bu sistemin parasını?Web tasarımla başlayabilirsin, özellikle bu zamanlarda webden iyi gelirler elde ediliyor. Örnek olarak kendimi verebilirim yaptığım bir projeyle imzada ki sistemi aldım. E-ticaret sitelerinde gerçekten iyi para var, harici olarak oyun ve siber yazılımla da ilgilenebilirsin. Bir yerden başlarsan merakın artıyor zaten, sadece bir dilde kalmıyorsun kendi kendine ilerliyor her şey.
Bir ay kadar bir sürede. Aslında bu sana bağlı, ben her gün oturup yazmıyorum. Gece birkaç saat oturuyorum sadece, ya da karşında ki kişinin verdiği istediği süreye bağlı bir durum. 1 Haftada da yazabilirsin. + müşteri memnuniyetini yüksek tutarsan referans kazanmış olursun, bu da sana reklam olarak döner.Meslek haline dönüştürülebilir mi bunlar. Ana gelirimi bu bottan alabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar sürede kazandın bu sistemin parasını?
Hangi siteleri kullandiginizi kisaca yazabilir misiniz?Bir ay kadar bir sürede. Aslında bu sana bağlı, ben her gün oturup yazmıyorum. Gece birkaç saat oturuyorum sadece, ya da karşında ki kişinin verdiği istediği süreye bağlı bir durum. 1 Haftada da yazabilirsin. + müşteri memnuniyetini yüksek tutarsan referans kazanmış olursun, bu da sana reklam olarak döner.
Nasıl yani, öğrenme ilerleme konusunda mı?Hangi siteleri kullandiginizi kisaca yazabilir misiniz?
1 ayda gece 3 4 saat yazarak bu sistemi aldınız şaka mı yapıyorsunzu tamam geliri güzeldir fakat abartmayın allahın aşkına 1 ayda 3 4 saat çalışı 12k lık ekran kartlı sistemi ehrhangi bir profesör dahi alamıyor ayrıca onların mesaileri vs çok uzun oluyorBir ay kadar bir sürede. Aslında bu sana bağlı, ben her gün oturup yazmıyorum. Gece birkaç saat oturuyorum sadece, ya da karşında ki kişinin verdiği istediği süreye bağlı bir durum. 1 Haftada da yazabilirsin. + müşteri memnuniyetini yüksek tutarsan referans kazanmış olursun, bu da sana reklam olarak döner.
Freelance is sitelerinden bahsediyorumNasıl yani, öğrenme ilerleme konusunda mı?
Aldığım zamanlarda ekran kartı 12K değildi çünkü1 ayda gece 3 4 saat yazarak bu sistemi aldınız şaka mı yapıyorsunzu tamam geliri güzeldir fakat abartmayın allahın aşkına 1 ayda 3 4 saat çalışı 12k lık ekran kartlı sistemi ehrhangi bir profesör dahi alamıyor ayrıca onların mesaileri vs çok uzun oluyor
Tam olarak öyle ilerlemedim aslında, Antalya'da yaşıyorum, stajer olarak girdiğim bir yerden ilerledim biraz açıkçası.Freelance is sitelerinden bahsediyorum