Neler Yeni

Yazılım, Programlama vs. İçin En kötü Nasıl Bir Pc Lazımdır?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Profesyonel yazılımcı olana kadar dayanır.
aynen knk @Alper140 prof. seviyesine kadar dayanabilir bnce de
ama emin değilim hani programlamalarda değişiklik olur da sistemi daha yoracak hale gelirse ayrı
ben de pek bilmiyorum nası o yazılım işi ama
mantık kurmaya çalıştım

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Dostum yanlış anlama fakat birden fazla konu açıyorsun ve konubaşlıklarını farklı seçip soru soruyorsun teknik sorunlar hakkında bir konu aç insanlar oraya yazsın şuanda baktığımda 5 konuyuda sen açmışssın ya sormak istediğin soruyu bilmiyorsun yada insanları oyalamaya çalışıyorsun 'bu sistem nasıl?" Diyorsun "sistemimi satıyorum ne kadar eder?" Diyorsun "1500 liraya mouse önerisi" istiyorsun madem satıcaksın sistemini o zaman neden mouse arıyorsun veya farklı farklı konuda başlık açıyorsun?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum yanlış anlama fakat birden fazla konu açıyorsun ve konubaşlıklarını farklı seçip soru soruyorsun teknik sorunlar hakkında bir konu aç insanlar oraya yazsın şuanda baktığımda 5 konuyuda sen açmışssın ya sormak istediğin soruyu bilmiyorsun yada insanları oyalamaya çalışıyorsun 'bu sistem nasıl?" Diyorsun "sistemimi satıyorum ne kadar eder?" Diyorsun "1500 liraya mouse önerisi" istiyorsun madem satıcaksın sistemini o zaman neden mouse arıyorsun veya farklı farklı konuda başlık açıyorsun?
Ben o dediğiniz konuların hiçbirini açmadım. Karıştırdınız herhalde

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Ben o dediğiniz konuların hiçbirini açmadım. Karıştırdınız herhalde
Pardon kardeşim özür dilerim senden sen değilsin sorry adam o kadar çok konu açıyorki üst üste senin yazına tıklamışım yanlışlıkla özür dilerim

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İsterseniz açtığım konulara bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon kardeşim özür dilerim senden sen değilsin sorry adam o kadar çok konu açıyorki üst üste senin yazına tıklamışım yanlışlıkla özür dilerim
Hee sıkıntı yok oluyor öyle şeyler. Anladım zaten belli yanlış konuya yazmışsın :)

Switch

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Semih Ürün
En önemlisi mönitordur.
Şimdi saçma sapan arkadaşlar gelip sistem tavsiyesi yapacaklar halbuki kod yazma programları neredeyse 500mb ram bile yeter
Ben genede monitoru solım pivot monıyor al

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En önemlisi mönitordur.
Şimdi saçma sapan arkadaşlar gelip sistem tavsiyesi yapacaklar halbuki kod yazma programları neredeyse 500mb ram bile yeter
Hemen profesyonel yazılımcılık yapmayacağım. Daha yeni öğrenicem zaten

leptop neden almıyorsun ?
Pahalıya geliyor, hem lisede gerek yok diyorlar

En önemlisi mönitordur.
Ardunio tarzı programlar kullandırqcaklar muhtemelen

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Upup.

Top Bottom