20k civarıMax bütçe ne kadar?
Böyle şeylerde bütçe yazın lütfenSelam oyun oynamıyorum sadece adobe programlarını da kaldırabilecek yazılımda da işimi görecek bir bilgisayar arıyorum. Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
20k civarı
Macbook air M1 önerebilirim. Ben kullanıyorum . İsteklerini karşılar. Ekranı çok kaliteli, kullanım ömrü uzun, servisi, desteği çok iyi, bataryası uzun süre dayanıyor. Pek çok avantajı var.20k civarı
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimMacbook air M1 önerebilirim. Ben kullanıyorum . İsteklerini karşılar. Ekranı çok kaliteli, kullanım ömrü uzun, servisi, desteği çok iyi, bataryası uzun süre dayanıyor. Pek çok avantajı var.
Ö.d Bu bilgisayar ile ilgili merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsinTeşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim
Bu laptop alınır mı? Yoksa Lenovo mu mühendislik okuyacağım da.Ö.d Bu bilgisayar ile ilgili merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin
Bilgisayar Asus un en kaliteli serisi. İşlemci nin bazı sıkıntıları olduğunu duymuştum. Ekran kartıda o fiyat bandında standart sayılır. Ram i falan da olması gerektiği gibi. Lenovo nun hangi modelini sormuştun?Bu laptop alınır mı? Yoksa Lenovo mu mühendislik okuyacağım da.
Bilgisayar Asus un en kaliteli serisi. İşlemci nin bazı sıkıntıları olduğunu duymuştum. Ekran kartıda o fiyat bandında standart sayılır. Ram i falan da olması gerektiği gibi. Lenovo nun hangi modelini sormuştun?
8gb ram tavsiye etmem. Uzun vadeli düşününce seni üzer. Bütçe tam olarak ne kadardı?Lenovonun bu modeliLenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200K2TX Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200K2TX Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200K2TX Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini...www.akakce.com
Elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım ne tarz bir şey iş görür bilemiyorum.