Neler Yeni

Öneri Yazılım ve adobe için laptop önerisi

busecelik

80+
Selam oyun oynamıyorum sadece adobe programlarını da kaldırabilecek yazılımda da işimi görecek bir bilgisayar arıyorum. Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Selam oyun oynamıyorum sadece adobe programlarını da kaldırabilecek yazılımda da işimi görecek bir bilgisayar arıyorum. Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Böyle şeylerde bütçe yazın lütfen

busecelik

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macbook air M1 önerebilirim. Ben kullanıyorum . İsteklerini karşılar. Ekranı çok kaliteli, kullanım ömrü uzun, servisi, desteği çok iyi, bataryası uzun süre dayanıyor. Pek çok avantajı var.
Teşekkür ederim

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Bilgisayar Asus un en kaliteli serisi. İşlemci nin bazı sıkıntıları olduğunu duymuştum. Ekran kartıda o fiyat bandında standart sayılır. Ram i falan da olması gerektiği gibi. Lenovo nun hangi modelini sormuştun?

melidoas6

80+ Silver
Bilgisayar Asus un en kaliteli serisi. İşlemci nin bazı sıkıntıları olduğunu duymuştum. Ekran kartıda o fiyat bandında standart sayılır. Ram i falan da olması gerektiği gibi. Lenovo nun hangi modelini sormuştun?
Lenovonun bu modeli
Elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım ne tarz bir şey iş görür bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Lenovonun bu modeli
Elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım ne tarz bir şey iş görür bilemiyorum.
8gb ram tavsiye etmem. Uzun vadeli düşününce seni üzer. Bütçe tam olarak ne kadardı?

Top Bottom