Öneri Yazılım ve adobe için laptop önerisi

busecelik

80+
Reaksiyon skoru
0
Selam oyun oynamıyorum sadece adobe programlarını da kaldırabilecek yazılımda da işimi görecek bir bilgisayar arıyorum. Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Macbook air M1 önerebilirim. Ben kullanıyorum . İsteklerini karşılar. Ekranı çok kaliteli, kullanım ömrü uzun, servisi, desteği çok iyi, bataryası uzun süre dayanıyor. Pek çok avantajı var.
Teşekkür ederim

Bilgisayar Asus un en kaliteli serisi. İşlemci nin bazı sıkıntıları olduğunu duymuştum. Ekran kartıda o fiyat bandında standart sayılır. Ram i falan da olması gerektiği gibi. Lenovo nun hangi modelini sormuştun?

Bilgisayar Asus un en kaliteli serisi. İşlemci nin bazı sıkıntıları olduğunu duymuştum. Ekran kartıda o fiyat bandında standart sayılır. Ram i falan da olması gerektiği gibi. Lenovo nun hangi modelini sormuştun?
Lenovonun bu modeli
Elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım ne tarz bir şey iş görür bilemiyorum.

Lenovonun bu modeli
Elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım ne tarz bir şey iş görür bilemiyorum.
8gb ram tavsiye etmem. Uzun vadeli düşününce seni üzer. Bütçe tam olarak ne kadardı?

Geri