Yazılım ve günlük kullanım için laptop önerisi (40k bütçe)

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
40000
Abartılı bir oyun bilgisayarı istemiyorum çok oyun oynayan birisi değilim
Aradığım birkaç özellik var sadece:
-Hafif olsun
-Ekranı 144hz ve çözünürlüğü iyi olsun
-Hızlı ve akıcı olsun
Bütçem: 30 - 40 k
Uzun süre kullanabileceğim bir şey arıyorum

Abartılı bir oyun bilgisayarı istemiyorum çok oyun oynayan birisi değilim
Aradığım birkaç özellik var sadece:
-Hafif olsun
-Ekranı 144hz ve çözünürlüğü iyi olsun
-Hızlı ve akıcı olsun
Bütçem: 30 - 40 k
Uzun süre kullanabileceğim bir şey arıyorum
oyun oynamayacaksan
harici grafik birimsiz uygun fiyatlı bir ürün bakılabilir ama
144 hz gibi bir değere çok ta ihtiyaç yok
uygun fiyata 144 hz li de bulunsa eyvallah ama
her iki türlü de (harici grafik kartlı ve kartsız) 144 hz li bir cihaz 40k bandında ki oyun oynamayacak biri için bu bütçe olsa bile bence gerek yok bu bütçelere çıkmaya

gündleik kullanım video izlemede 60 hz sıkıntı oluşturmaz diye düşünmekteyim

oyun oynamayacaksan
harici grafik birimsiz uygun fiyatlı bir ürün bakılabilir ama
144 hz gibi bir değere çok ta ihtiyaç yok
uygun fiyata 144 hz li de bulunsa eyvallah ama
her iki türlü de (harici grafik kartlı ve kartsız) 144 hz li bir cihaz 40k bandında ki oyun oynamayacak biri için bu bütçe olsa bile bence gerek yok bu bütçelere çıkmaya

gündleik kullanım video izlemede 60 hz sıkıntı oluşturmaz diye düşünmekteyim
Aslında oyun oynayabilirim ama oynayacağım oyunlar ne olur valorant, csgo, call of duty vesaire ama geniş çaplı oyun oynar mıyım bilmiyorum. Almışken ekran kartlı bir bilgisayar mı alsam yoksa normal bir bilgisayar mı alsam bilemedim. Gidip RTX4050 li bilgisayar alıp işimi garantiye mi alayım yoksa normal bir bilgisayar mı alayım arada kaldım. Ekran kartlı olursa ekstra ağır olur, çok ısınır, pil hızlı biter diye bir düşünce var aklımda ondan dolayı kafamda soru işaretleri var.

Aslında oyun oynayabilirim ama oynayacağım oyunlar ne olur valorant, csgo, call of duty vesaire ama geniş çaplı oyun oynar mıyım bilmiyorum. Almışken ekran kartlı bir bilgisayar mı alsam yoksa normal bir bilgisayar mı alsam bilemedim. Gidip RTX4050 li bilgisayar alıp işimi garantiye mi alayım yoksa normal bir bilgisayar mı alayım arada kaldım. Ekran kartlı olursa ekstra ağır olur, çok ısınır, pil hızlı biter diye bir düşünce var aklımda ondan dolayı kafamda soru işaretleri var.
mux switchli bir model al oyun oynamadığında işlemcinin dahili grafik brimini kullanırsın pil ömrü baya farkediyor

Geri