- Bütçe
- 35000
Arkadaşlar merhaba yeni mezun oldum bende m1 MacBook var fakat çalışacağım şirket için windows bir bilgisayar almam gerekiyor ikinci en yada 0. en fazla 30 35k olacak bir laptop önerir misiniz şimdiden teşekkür ederim
birkaç şey söyliyim piyasayı tam bilmiyorum ama yazılım ile uğraşıyorsun alıcağın leptop en az 32gb ram olması gerek ve 1tb ssd işlemci çok çekirdekli olsun i7 gibi i3 ve i5 olmamasına dikkat et ekran kartıda 3050 olsa bile üst düzey oyunlar oynamıyorsan rahatlıkla seni götürürArkadaşlar merhaba yeni mezun oldum bende m1 MacBook var fakat çalışacağım şirket için windows bir bilgisayar almam gerekiyor ikinci en yada 0. en fazla 30 35k olacak bir laptop önerir misiniz şimdiden teşekkür ederim
genler olarak valorant oynuyorum oda haftada bir arkadaşlarım ile bide arada metin 2 oynuyorumbirkaç şey söyliyim piyasayı tam bilmiyorum ama yazılım ile uğraşıyorsun alıcağın leptop en az 32gb ram olması gerek ve 1tb ssd işlemci çok çekirdekli olsun i7 gibi i3 ve i5 olmamasına dikkat et ekran kartıda 3050 olsa bile üst düzey oyunlar oynamıyorsan rahatlıkla seni götürür
bunun ram ini yüksletme şansımız var mı
çift kanal ram varsa ram leri satıp yükselte bilirsin boşta ssd yuvasıda varsa 1tb ssd ekle 500gb yetersiz gelicektir pc videosu varsa bak istersengenler olarak valorant oynuyorum oda haftada bir arkadaşlarım ile bide arada metin 2 oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayar öneriniz var mı hocamçift kanal ram varsa ram leri satıp yükselte bilirsin boşta ssd yuvasıda varsa 1tb ssd ekle 500gb yetersiz gelicektir pc videosu varsa bak istersen
var tabigenler olarak valorant oynuyorum oda haftada bir arkadaşlarım ile bide arada metin 2 oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok fazla leptop piyasasını bilmiyorum ama dediğim gibi iyi işlemci olsun ram 32gb olsun değilse bile siz alıp takabilirsiniz ama 32gb direkt almak daha rahat olucaktır ve 1tb ssd olsun yazılım ile uğraşıyorsunuz ram ve ssd çok önemlibilgisayar öneriniz var mı hocam