Hayir baslamak icin sistem topluyorum toplamisken de duzgun bisey almak istiyorum photoshopla da ugrasicamİşin içine yazılımı sokma. Yazılımın ekran kartı ile bir ilgisi yok. Saf kas gücü olarak RX. Oyun performansı için RTX. Sen belli ki yazılıma daha başlamadın bile canın oyun oynamak istiyor. RTX ile devam et.
Hayir baslamak icin sistem topluyorum toplamisken de duzgun bisey almak istiyorum photoshopla da ugrasicam
Evet o zaman rtx daha mantıklıPhotoshop da peki yine artisi olur mu
Ps'yi ikisi de halleder. Aralarında fark olmaz. Geriye yine oyun kalıyor. Hangisi daha iyi oyun oynatacaksa onu al ki deneyimin daha iyi olsun.Hayir baslamak icin sistem topluyorum toplamisken de duzgun bisey almak istiyorum photoshopla da ugrasicam
Anladim peki ddr5 sistem yazilim veya photoshopta bariz fark yaratir mi yani 4-5k daha koyup ddr5 toplamak mantikli mj yoksa degmez miPs'yi ikisi de halleder. Aralarında fark olmaz. Geriye yine oyun kalıyor. Hangisi daha iyi oyun oynatacaksa onu al ki deneyimin daha iyi olsun.
Yaratmaz. İşlemci ve Ekran kartı iyi olduktan sonra bellek frekansı arkaplanda kalır.Anladim peki ddr5 sistem yazilim veya photoshopta bariz fark yaratir mi yani 4-5k daha koyup ddr5 toplamak mantikli mj yoksa degmez mi