Neler Yeni

Yardım Yazılım ve render için intel mi yoksa ryzen mi tercih edilmeli?

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Hakaret gibi değil de komik gelmiştir belki.
Bu tarz eylemler yaparak, insanlara soru sormayı soğutuyor, herkes her şeyi bilecek değil burası forumsa istediğimi sorarım ve bu komik olmaz knk benim demek istediğim bu yoksa herkes istediğine gülebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok fanlardan da sadece wraith prism ısıtmıyor diğer ikisi çöp.
haklısın bende r5 5600 var stok fan kullanıyorum deli gibi ısınıyor

Talha_

80+
Sen de haklısın aga. Diğer eleman yapay zeka gibi davranıyor. Tekrar haha atmış. Engelle geç ben böyle forumlarda boş adam gördüm mü engelliyorum parayla olmadığından dolayı :D Engelleyeceğim hatta şimdi bunu da. Forumlarda yapay zeka çoktur aldanma.

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
@Amanita arkadaş sorunlu galiba neyse buna da gülücük atar şimdi. Diğerlerine soruma cevap verdikleri için teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar.

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
iş ve oyun içinse intel sadece oyun içinse amd
normalde bende r5 5600 işlemci var fakat stok fan ile kullandığım için çok ısınıyor, şimdi de işlemci değiştirecek durumum yok o yüzden bu işlemciyi adam akıllı soğutmam lazım

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Peki sıvı soğutmamı daha iyi yoksa kule tipimi ? Bunu araştırdığım zaman herkes farklı bir şeyler söylüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Amanita niye gülücük atıyorsun knk, soru sormakta mı artık komedi oldu ?
3 yıl sıvı soğutma kullandım yazılım falan bir çok alanda kullandım hiç bir sorun yoktu fakat uzun ömür açısından ancak 3 yıl dayandı aralarında çok bir fark yok gibi sadece sıvı soğutma biraz lüks gibi bir şey yada çok çok ağır işler için belki almak daha mantıklı olabilir oc yapmayacaksan eğer ki iyi bir hava soğutma ala bilirsin bütçen varsa sıvı soğutma da ala bilirsin ama genelde ömürleri 3 yıl haberin olsun burda kullanım devreye giriyor render işlemciye aşırı ısındıra bilir tam bilmiyorum ama yazılım için sorun olmaz ikiside burda karar senin ama yine de bir bak hava soğutma ile kule tipi soğutma değelerine

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
normalde bende r5 5600 işlemci var fakat stok fan ile kullandığım için çok ısınıyor, şimdi de işlemci değiştirecek durumum yok o yüzden bu işlemciyi adam akıllı soğutmam lazım
se 224xt kule tipi işini görür

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,051
İsim
göksel yurtcan
Bu ryzen için sucuk pişir muhabbeti var ya o gerçek mi yoksa stok fanla kullanılınca cidden çok ısınıyor mu ?
artık tüm üst seviye işlemciler mangal yapılır hocam stok fan kullanmak mantıklı değil artık

Cuma Ali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cumali
sıvı sogutma daha iyi ama alacagın işlemci ryzen 5 5500 ve altıysa stok yada kule yeterli sonrası sıvı alırsan performansın artar ayrıca intel amd ye göre daha çok ısınıyor

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
R5 5600 için yeterli olur mu hocam buz gibi yapma açısından
hiçbir işlemciyi buz gibi yapamazsın ama 5600 le gördüğün 80-90 derece arasını görmezsin hatta 70 falan görürsün max 12400f le sıvı soğutucusu var bizim ark ın 40 50 derece oluyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,700
Üyeler
165,715
Son üye
goldenbuffalo
Top Bottom