blentpge
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 304
- İsim
- bülent
bu arkads cok haklı. üniversitede daha cok hayat okulunu okumus olursun. yani genel olarak ekndş ayakların ustunde durmasını ögrenirsin. ama asıl önemli olan yabancı dilini geliştirip internet üzerinden program ögrenebilmek ve kendını geliştirebilmek. ama önce dili ögren iyiceKardeşim şöyle ben gittim gördüm şahsen ,bilgisayar mühendisliği okuyorum. universitede hocalar sorularına cevap vermiyorlar çok ego kasıyorlar, bize programlamayı değil programlama dili öğretiyorlar bu iyi bir şey değil onemli olan programlamayı bilmek türkiyede universiteler bu konuda çok zayıf türkiyenin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş kişilerde bana hep şöyle dediler üniversite ile yetinemezsin. Dışarıda açık kaynak çok fazla udemy,stack,githup yerli yabancı kaynaklar istediğin kadar var. hatta artık öyle bir donemdeyiz ki ingilizcen varsa harvard , oxford universiteleri vb unilerin ders anlatımlarına ulaşıyorsun ama üniversitenin hiç mi katkısı yok dersen var şu şekilde bir proje nasıl yapılır nasıl yönetilir bunlar çok önemli universitede bunu veriyorlar bunu dış kaynaklardan pek elde edemezsin bunun için şirketlerde projelerde bulunmuş olman lazım.