Neler Yeni

yazım kurallarına neden bu kadar dikkat ediliyor

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
bu sitede amaç birbirimize yardım etmek bilen bilmeyene yardım etmeye çalışıyor yazım kurallarına pek dikkat eden biri değilim uzun bir şey yazdığımda herkes neden cellaleniyor resmi kurumlara dilekçe yazmıyoruz bildiğimi söylüyorum linç yiyorum yok de ayrı yok miyim ayrı aga sen verilen cevaba bak işine yarıyormu yaramıyormu :Dd

Keptın

80+ Silver
yanlış foruma konu açtın sanırım

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
bu sitede amaç birbirimize yardım etmek bilen bilmeyene yardım etmeye çalışıyor yazım kurallarına pek dikkat eden biri değilim uzun bir şey yazdığımda herkes neden cellaleniyor resmi kurumlara dilekçe yazmıyoruz bildiğimi söylüyorum linç yiyorum yok de ayrı yok miyim ayrı aga sen verilen cevaba bak işine yarıyormu yaramıyormu :Dd
Burada kimse yazım hatası yüzünden ban atmıyor burası bantopat değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Yeşil forumla karıştırdın burayı sanırım. İsim vermek şstemiyorum çoğumuz anladı zaten :D

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
dostum ban atılıyor demedim üyeler linçliyor
Linçlediğini de görmedim dün adamın biri 'Bilgisayar almak, ben ne almak, ben bilgisayar istemek' tarzı bir şeyler yazmıştı kimse bu konuda adamı linçlememişti bende arada yazım hatası yapıyorum fakat yine de linçleyen yok.

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Linçlediğini de görmedim dün adamın biri 'Bilgisayar almak, ben ne almak, ben bilgisayar istemek' tarzı bir şeyler yazmıştı kimse bu konuda adamı linçlememişti bende arada yazım hatası yapıyorum fakat yine de linçleyen yok.
BAĞIRDIM ASDMQIDMASDQWLDÇASDÜĞÇQWDASŞDÇQÜ

Top Bottom