Neler Yeni

Yazın çok kg alır mıyım?

3.George

80+ Bronze
Şuan bile yağlısın. Bu oturmayla kas kütlenin fazla olduğunu sanmıyorum. Bence yakın zamanda zayıfla. Yağlı bir vücut her türlü sağlığa zararlı.
Yağlıyım zaten, göbeğim çok az var. Kollarımda kalın ve yağlı bacakta aynı şekilde, çoğu arkadaşım çok kilolu durmadığımı söylüyor fakat ben mutlu sayılırım.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam PC boş iş oyna ama akşam oyna.
Sabah dışarı çık futbol oyna bende senin gibiydim Fnaf3 oynaya oynaya 4. geceyi gecemiyordum 6-7 saat ugrasinca anem kızdı bende bilgisyr elimden alinca çıldırdım duvarlara falan vurdum.
Ve ikide bir sanki bana saldiracakmis gibi oluyodm.
Pc bağımlılığı cok zor kendini kısıtla.
Sağlam bir arkadaş kitlem olsa 12 saat bile oynasam hiç pişman olmam en az 4 saat pc de geçiriyorumdur zamanımı her gün ama 2-3 saati hep boş boş intte geçiriyorum tek başına takılmak gerçekten çok sıkıcı

3.George

80+ Bronze
Fakat şişko değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlam bir arkadaş kitlem olsa 12 saat bile oynasam hiç pişman olmam en az 4 saat pc de geçiriyorumdur zamanımı her gün ama 2-3 saati hep boş boş intte geçiriyorum tek başına takılmak gerçekten çok sıkıcı
Ben tek de eğleniyorum. Sence kaç kilo alırım?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fakat şişko değilim.

Herkesin bünyesi farklı kimisi su içer 5 kg alır kimisi dünyayı yese kg almaz net bir şey diyemeyiz direkt diyete falan gir işte 2 öğün yapsana sabah akşam diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
Ben yazın full şu an olduğum gibi pc başında olucağım ve haftasonları aynen bu şekil olduğumdan günde maks 1000 adım atıyorum. Okul olan günlerde ise min 6500 adım. Yazın çok kg alır mıyım? Yeme düzenimin değişeceğini sanmıyorum. İsterseniz yeme düzenimden de bahsedebilirim.
şekerli şeyler yeme 2 saat spor yap bişicik olmaz

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hocam.
Geçen zaman bir daha geri gelmiyor.
Bu zamanı bilgisayarda faydalı bir şey için kullanmıyorsanız size tavsiyem bilgisayar ile fazla haşır neşir olmayın.
Bu bağımlılık size kilo alımından daha fazla yük ile geri dönüş yapabilir.

Can...

80+ Platinum
Fakat şişko değilim.

Hocam ne bilgisayarmis sana tavsiyem git sosyalleş günlük 2 4 saat arası oyna fazlası sana zarar boş iş bende lisedeyken öyleydim arkadaşlar çağırdı gitmezdim sonra pişman oldum ne boş işlerle uğraşmışım günlerimi harcadım diye git geze biliyorken gez hayatın tadını cikarmaya bak imkanın varsa tatile flaan git spora falan başla mümkünse kendin için en iyi ödül bu olur emin ol

3.George

80+ Bronze
Herkesin bünyesi farklı kimisi su içer 5 kg alır kimisi dünyayı yese kg almaz net bir şey diyemeyiz direkt diyete falan gir işte 2 öğün yapsana sabah akşam diye
Çok acıkıyorum hatta 4 öğün yediğim oluyor.

Hocam.
Geçen zaman bir daha geri gelmiyor.
Bu zamanı bilgisayarda faydalı bir şey için kullanmıyorsanız size tavsiyem bilgisayar ile fazla haşır neşir olmayın.
Bu bağımlılık size kilo alımından daha fazla yük ile geri dönüş yapabilir.
Mesela nasıl bir yük, bir de kaç kg alırım sizce?

Hocam ne bilgisayarmis sana tavsiyem git sosyalleş günlük 2 4 saat arası oyna fazlası sana zarar boş iş bende lisedeyken öyleydim arkadaşlar çağırdı gitmezdim sonra pişman oldum ne boş işlerle uğraşmışım günlerimi harcadım diye git geze biliyorken gez hayatın tadını cikarmaya bak imkanın varsa tatile flaan git spora falan başla mümkünse kendin için en iyi ödül bu olur emin ol
Benim arkadaşların çoğu benden bağımlı.

Can...

80+ Platinum
Çok acıkıyorum hatta 4 öğün yediğim oluyor.

Mesela nasıl bir yük, bir de kaç kg alırım sizce?

Benim arkadaşların çoğu benden bağımlı.
Seninde öyle olmana gerek yokta neyse bizde o yollardan geçtik ne desek boş her türlü o bilgisayarın başına geçersin ztn

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

Mert

80+ Silver
Benzer durumda ayda 1 kg aldım düzenli olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR