Yazın girilecek iş yaş 16

Zorbey1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
16 yaşındayım yazın işe girmek istiyorum asgari ücret almak istiyorum yazın 3 ay civarı çalışıp bilgisayarımı yenileceğim nerelere girebilirim McDonalds falan oluyor mu?

16 yaşındayım yazın işe girmek istiyorum asgari ücret almak istiyorum yazın 3 ay civarı çalışıp bilgisayarımı yenileceğim nerelere girebilirim McDonalds falan oluyor mu?
O tür bir yer alıcağını sanmam seni.
Asgari zor.
Sanayi ve cafeleri dene genelde orada bulursun veya akraba dükkanı.

O tür bir yer alıcağını sanmam seni.
Asgari zor.
Sanayi ve cafeleri dene genelde orada bulursun veya akraba dükkanı.
WCEP ELTIS onaylı ingilizce sertifikam var diye Mcdonaldsa falan girerim diye düşünmüştüm

WCEP ELTIS onaylı ingilizce sertifikam var diye Mcdonaldsa falan girerim diye düşünmüştüm
Yaş malesef.
Bildiğim kadarı ile 18 yaş sınırı var ama bildiğim kadarı ile.
Ayrıca Freelancer iş yap daha iyi.

Ekran görüntüsü 2022-02-07 182114.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şansını dene o halde aga harekete geç :D
da işte ne zaman başvuru yapayım falan diye sordum

Esnaf lokantasında garsonluk
İnşaat
Sanayi
Sucu
Halı yıkama
Market (büyük market zincirlerinden bahsetmiyorum)
Bakal
Dönerci

Yaş malesef.
Bildiğim kadarı ile 18 yaş sınırı var ama bildiğim kadarı ile.
Ayrıca Freelancer iş yap daha iyi.
aşırı üst düzey yeteneği yoksa freelancer iş ile ayda 4250 tl nasıl kazanıcak.

Benim kuzen klimacı'da çalışıyordu, asgari ücret veriyorlardı.

benim zamanım da 2015 de falan burger kingte 16 yaşında çalışan arkadaşım vardı şansını bi dene yoğunluk olmayan yerleri tercih et avm gibi onlarda yoğun oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MCDONALDS ve Burgerkingler zor ve hızlı olman hata yapmaman gerek yoğun bölgeden bölgeye değişir

Geri