Neler Yeni

Yazın Nasıl Ders Çalışmalıyım?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Teşekkürler hocam. Okul bize 9 tane TYT test kitabı verdi onları da çözüp video izleyerek eksik tamamlamayı düşünüyorum.
En Güzelini Yaparsınız Video konusunda hangisi size daha rahat gelirse onu izleyin Ben Genelde Tonguç İzliyordum :D

Basarılar dilerim Allah nasip ederse Secim döneminde daha hayırlı konuşuruz :) 1 Sene disinizi sıkın artık Üniversitenin ortamı bambaska liseye göre.

En Güzelini Yaparsınız Video konusunda hangisi size daha rahat gelirse onu izleyin Ben Genelde Tonguç İzliyordum :DD

Basarılar dilerim Allah nasip ederse Secim döneminde daha hayırlı konuşuruz :) 1 Sene disinizi sıkın artık Üniversitenin ortamı bambaska liseye göre.
İnşallah hocam ama işin kötü tarafı TYT Kitaplarında matematik yok Tarih, Coğrafya, Felsefe, Türkçe, 3 tane deneme ve sayısal sözel kitap verdiler.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
İnşallah hocam ama işin kötü tarafı TYT Kitaplarında matematik yok Tarih, Coğrafya, Felsefe, Türkçe, 3 tane deneme ve sayısal sözel kitap verdiler.
Olsun Türkçe var Türkçe Çok önemli bir ders Dil bilginizi pekiştirirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
11. Sınıfı sayısal öğrencisi olarak bitirdim fakat 12. Sınıf için eşit ağırlığa geçiş yaptım. Yaz tatilinde nasıl bir çalışma ile hem TYT Edebiyat hem TYT Matematik hem de 11. Sınıf eşit ağırlık derslerindeki eksikliklerimi nasıl kapatırım?
TYT edebiyat diye bir ders yok, TYT Türkçe için tek yapacağın dil bilgisi çalışıp düzenli paragraf çözmek. Dil bilgisi eksiğini kapatırken 1 kaynaktan düzenli paragraf çöz. 345 ve Limit önerebilirim paragraf için. Yaz sonunda da branş denemesiyle devam edebilirsin. TYT Matematikte tahminimce temel kavram sıkıntın yoktur. Eğer yoksa doğrudan bi soru bankasına atlayabilirsin. Problem de paragraf gibi alışkanlık meselesi olduğundan ortaya yakın bir fasikülden düzenli çözebilirsin. Ben yazın Acilin problem fasikülünü çözmüştüm Orijinalin soru bankasıyla beraber. Orijinalin soru bankasındaki problemlere sonradan döndüm.

TYT edebiyat diye bir ders yok, TYT Türkçe için tek yapacağın dil bilgisi çalışıp düzenli paragraf çözmek. Dil bilgisi eksiğini kapatırken 1 kaynaktan düzenli paragraf çöz. 345 ve Limit önerebilirim paragraf için. Yaz sonunda da branş denemesiyle devam edebilirsin. TYT Matematikte tahminimce temel kavram sıkıntın yoktur. Eğer yoksa doğrudan bi soru bankasına atlayabilirsin. Problem de paragraf gibi alışkanlık meselesi olduğundan ortaya yakın bir fasikülden düzenli çözebilirsin. Ben yazın Acilin problem fasikülünü çözmüştüm Orijinalin soru bankasıyla beraber. Orijinalin soru bankasındaki problemlere sonradan döndüm.
Genel olarak paragrafta sıkıntım yok hızlı okuyorum fakat okurken dalıp belli bir yerden sonra anlayamamaya başlıyorum bunun dışında sıkıntım yok.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Eren Akgül
Yazın ayt çalışırsan ileriki dönemlerde çoğunu unutursun benim sana önerim tyt çalışmandır
Geometride güzel net çıkarırsan çoğu kişiyi elemiş olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Genel olarak paragrafta sıkıntım yok hızlı okuyorum fakat okurken dalıp belli bir yerden sonra anlayamamaya başlıyorum bunun dışında sıkıntım yok.
O zaman TYT Türkçeniz sene içi denemelerle yerine oturur. Önerim TYT Matematiğe yüklenip fende de kolay sayılan konuları aradan çıkarmanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,932
Üyeler
161,934
Son üye
caprice41
Top Bottom