FUZULİ8990
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Herkese selam. Malum yaz geldi. Beyaz veya yakın tonlarda Kısa kollu gömlek arıyorum ancak henüz karar veremedim. Yakın zamanda alan önerdiğiniz gömlek varmıdır.
Hocam bişi diyecem ama ağır olur mu emin değilim kendi kıyafetini kendin seçemiyor musunHerkese selam. Malum yaz geldi. Beyaz veya yakın tonlarda Kısa kollu gömlek arıyorum ancak henüz karar veremedim. Yakın zamanda alan önerdiğiniz gömlek varmıdır.
Olum o zaman herkes kendi bilgisayarını kendi seçsin telefonu kendi seçsin bu forumun ne anlamı var o zaman ayıp ettinHocam bişi diyecem ama ağır olur mu emin değilim kendi kıyafetini kendin seçemiyor musun
İyi önerin o zaman arkadaşımıza hangi tarz kumaş tercih etmeli nasıl bir hissiyat istiyor bunlar önemliOlum o zaman herkes kendi bilgisayarını kendi seçsin telefonu kendi seçsin bu forumun ne anlamı var o zaman ayıp ettin
Bunu söyledim diye bir şey önermemi mi bekliyosun? bende gömlek aradığım için bu konuya girdim belki deİyi önerin o zaman arkadaşımıza hangi tarz kumaş tercih etmeli nasıl bir hissiyat istiyor bunlar önemli
lufian'ın keten gömleklerine bakabilirsinHerkese selam. Malum yaz geldi. Beyaz veya yakın tonlarda Kısa kollu gömlek arıyorum ancak henüz karar veremedim. Yakın zamanda alan önerdiğiniz gömlek varmıdır.
Sadece bakar herhaldelufian'ın keten gömleklerine bakabilirsin
Hocam neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım. Intrenette birsürü ürün satılıyor. Bazılarına bakıyorum ince oluyor VS vs yani. Tamam burası her ne kadar teknolojik alet üzerine olsa da bence sorduğum şey çok absürt bisey değil.İyi önerin o zaman arkadaşımıza hangi tarz kumaş tercih etmeli nasıl bir hissiyat istiyor
Yok hocam alınma sen t.s.k geçiyorum sadeceHocam neden bu kadar rahatsız oldunuz
Hocam neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım. Intrenette birsürü ürün satılıyor. Bazılarına bakıyorum ince oluyor VS vs yani. Tamam burası her ne kadar teknolojik alet üzerine olsa da bence sorduğum şey çok absürt bisey değil.
bütçe belirtilmediği için kendi bütçemde öneride bulundum. ne yapacağı ona kalmışSadece bakar herhalde![]()
Teknoloji forumu senin şaka yapma yerin değilYok hocam alınma sen t.s.k geçiyorum sadece