Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
eskiden 200 dogru geliyordum.
almancada tak tak tak tak tak .
eskiden 200 dogru geliyordum.
hocam dandik bir laptop klavyesiyle yazıyorum ve arada bir kere tuşa bazınca 2 tane yazıyor buda yanlış yazmama sebep oluyorKlavye önemli burada, ilk başta hızlı yazacağım diye kendini zorlama. Doğru yazmaya çalış, hızlı yazmaya değil.
Laptop klavyesiyle daha iyi yazılıyor aslında, basma mesafesi yok ya o yüzden.hocam dandik bir laptop klavyesiyle yazıyorum ve arada bir kere tuşa bazınca 2 tane yazıyor buda yanlış yazmama sebep oluyorbirde yazarken basacağım tuşun hemen yanındaki tuşa basıyorum bundan hep zaman kaybediyorum.
Burada kaç yaptın?Klavye önemli burada, ilk başta hızlı yazacağım diye kendini zorlama. Doğru yazmaya çalış, hızlı yazmaya değil.
10fastfingers kullanıyorum ben zaten, rekorum 113 WPM demiştim.Burada kaç yaptın?
Yazma Testi Turkish - 10FastFingers.com
Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers.com and figure it out!10fastfingers.com
şimdi 42 yaptım hocam başlat menüsü açılmadığından ekran alıntısı yapamıyorum gerekte yok aslında 42 oldukça düşükBurada kaç yaptın?
Yazma Testi Turkish - 10FastFingers.com
Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers.com and figure it out!10fastfingers.com
Elimi yüzümü yıkayıp geliyim ben.10fastfingers kullanıyorum ben zaten, rekorum 113 WPM demiştim.
Rekor 164soru açık ve netbenim 49du rekorum.