Neler Yeni

Yd iphone 15 pro mu TR s23 mü ?

Cüneytt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Cüneyt Kurtululuş
Arkadaşlar geçen hafta sıfır S23 256 GB aldım uzatılmış garanti ile birlikte 3 yıl garantisi var fakat hayatımda hiç Apple bir cihaz kullanmadığım için hep bir iPhone alasım vardı nasip olmadı. Geçen biri benim S23'e karşı iPhone 15 Pro teklif etti yurt dışı çift fiziksel simli kapalı kutu. Bunu 8 ay 8 ay kullanabileceğimi söyledi üstüne takasta 4bin TL daha istedi. Hiç yurt dışı telefon ve Apple telefon kullanmadım sizce takas etmeli miyim size bir danışayım dedim çünkü bu 8+8 süresi bittikten sonra ne olacak bilmiyorum.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Hocam eğer bahsi geçen yasa düzenlemesi gerçekse 4+4 ten sonra o telefon çöp olur elinizde kalır he açtırırım derseniz o zaman mantıklı olabilir lakin gene tr fiyatına patlar ben olsam riske girmezdim.

The GodFather

80+ Silver
Kanka bende hem 14 pro max hem 15 pro max var yazın bu telefonlar cayır cayır yanıyor. Havalar sıcak olduğun için klimasız ortamda şarja takınca telefon sıcaklık uyarısı veriyor ve şarjı kesiyor kendini korumaya alıyor. İki oyun oynayayım dersen kliman yoksa telefon fırın oluyor. İyi düşün ona göre karar ver.

Şuan 14 pro maxten yazıyorum sormak istediğin bir şey varsa sor

Cüneytt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Cüneyt Kurtululuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bende hem 14 pro max hem 15 pro max var yazın bu telefonlar cayır cayır yanıyor. Havalar sıcak olduğun için klimasız ortamda şarja takınca telefon sıcaklık uyarısı veriyor ve şarjı kesiyor kendini korumaya alıyor. İki oyun oynayayım dersen kliman yoksa telefon fırın oluyor. İyi düşün ona göre karar ver.

Şuan 14 pro maxten yazıyorum sormak istediğin bir şey varsa sor
Valla hocam durum öyleyse ben bundan uzak durayım benim s23 oyun oynarken bile ısınmıyor adam akıllı.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Kadir
Arkadaşlar geçen hafta sıfır S23 256 GB aldım uzatılmış garanti ile birlikte 3 yıl garantisi var fakat hayatımda hiç Apple bir cihaz kullanmadığım için hep bir iPhone alasım vardı nasip olmadı. Geçen biri benim S23'e karşı iPhone 15 Pro teklif etti yurt dışı çift fiziksel simli kapalı kutu. Bunu 8 ay 8 ay kullanabileceğimi söyledi üstüne takasta 4bin TL daha istedi. Hiç yurt dışı telefon ve Apple telefon kullanmadım sizce takas etmeli miyim size bir danışayım dedim çünkü bu 8+8 süresi bittikten sonra ne olacak bilmiyorum.
Ben olsam yd alip iki telefonla uğraşmam s23 alırım zaten oda iPhone 15 in yokluğunu her türlü kapatır

The GodFather

80+ Silver
Oda sıcaklığında şarjda
IMG_1080.jpeg

Demek istediğim buydu

HDogus

80+ Bronze
Tr cihaz en iyisi bulaşma derim. Kendimi bildim bileli iphone kullanırım eskiden 6s vardı gram ısınmazdı şimdi 12 var yukarıdaki hocamın dediği gibi yanıyor cihaz.

Top Bottom