s25 düz var amazontr de şuan 42k ama iphone almak istiyorum kapsama süresini de anlamadım saçma sapan tarih dediğin nedir kaç olması gerekiyorAyarlar > Hakkında > Kapsam süresi dolduya gir saçma sapan bir tarih yazıyorsa cihaz global garantisiz seridir toplama olma ihtimali yüksek. Fotoğraftaki benim cihazım yd 14 Pro için 2024 normal. Bazen 2001 yazar 1986 yazar değişiyor sorunlu ise genelde farklı tarihler yazabilir. İlla tarih farklı ise sorunlu olmak zorunda değil ama tabii ki. Kutu etiketi sonradan yapılma ise ancak uv mor ışıkla anlarsın. Ama yerinde olsam yd 16 Pro yerine tr cihazı bakardım. Üstüne biraz daha ekleyip güzel bir cihaz alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Bence anlamıyorsan yd telefondan hiç girme. Düz 15, 16e sıfır bak veya ikinci el tr 14 pro,15 pro kovala temizinden. Sıfır kapalı kutu bir yd telefon biraz daha nisan ayında alınabilirliği oluyor çünkü nisan ayında alınca 2026da 4+4 ay kullanırsın sonra 2027de de 4+4 ay kullanırsın kesintisiz bir şekilde kullanmış olursun. Ama şimdi alırsan ydyi 2026 8. ayın sonunda kapanacaktır.s25 düz var amazontr de şuan 42k ama iphone almak istiyorum kapsama süresini de anlamadım saçma sapan tarih dediğin nedir kaç olması gerekiyor
YD telefonun neyinden anlamam gerekli ki telefon işte 4+4 kullanıyon sonrasında 4 ay kapanıyor yıl başında yine açılıyor birde nisan ayına kadar beklersem fiyatı 2 katına çıkarBence anlamıyorsan yd telefondan hiç girme. Düz 15, 16e sıfır bak veya ikinci el tr 14 pro,15 pro kovala temizinden. Sıfır kapalı kutu bir yd telefon biraz daha nisan ayında alınabilirliği oluyor çünkü nisan ayında alınca 2026da 4+4 ay kullanırsın sonra 2027de de 4+4 ay kullanırsın kesintisiz bir şekilde kullanmış olursun. Ama şimdi alırsan ydyi 2026 8. ayın sonunda kapanacaktır.