İlk defa duydum böyle bir şeyi ama çok saçma hiç zannetmiyorum işe yarayacağını8 ay bitince eski bir tele bağlansam android çalışırmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu yıl da 1 kez yapsam yeter değil mi
Xs varken not 10 a pek yanaşmak istemiyorumİlk defa duydum böyle bir şeyi ama çok saçma hiç zannetmiyorum işe yarayacağını
Telefonun kapanırsa şöyle bir şey yapabilirsin. Ucuz bi telefon alırsın J2 falan tarzı 300-400tlye hattı ona takıp internet paylaşırsın o zaman olurXs varken not 10 a pek yanaşmak istemiyorum
Yurtdışı çok sıkıntı değil mi ya kayıt falan yani rahatca kullanamıyorsun bence her ay kapanabilicek korkusu.4k civarına x , xs gibi telefonlar var bu telefonlar duyduma göre çift sim sayesinde 4+4ay heryıl yenilenecek şekilde açık kalıyormuş sizce 3/4k lık bütçede andiroid mi bakmak dahamı iyi yoksa yd iphone mi almam daha iyi?
Ve ayriyeten blututla bağlanabilir cihaz varmış telefona uygulamasını yükleyince arama yapılıyormuş onun linkini atarmısınız.?
Kanka garantili 11 Ler 11k iken böyle yapmak ne kadar mantıklı ki?kanka oyle seylerle ugrasilmaz bak. 8 ay cinnet gecirirsin. Kaydini yaptircaksan sifir 11 falan bulursan al 4-5 bine 6000e kaydini yaptir 10k temiz
Her ay kapanma derken 4+4 ay kullanma süresi yokmuYurtdışı çok sıkıntı değil mi ya kayıt falan yani rahatca kullanamıyorsun bence her ay kapanabilicek korkusu.
VarHer ay kapanma derken 4+4 ay kullanma süresi yokmu
o ay bittikten sonra?Her ay kapanma derken 4+4 ay kullanma süresi yokmu
4 ay tablet gibi kullanır. Yılbaşından sonra tekrar 4+4o ay bittikten sonra?
Sıkıntı değil mi ya sürekli öyle bir telefonu oyle kullanmak alo bile diyemen telefon olucak 4 ay boyunca.4 ay tablet gibi kullanır. Yılbaşından sonra tekrar 4+4
4ayı yaza denk getirirsem yaylada oluruz ordada resmen internet çekmiyo bide attım videodaki yöntem iş yaparmıSıkıntı değil mi ya sürekli öyle bir telefonu oyle kullanmak alo bile diyemen telefon olucak 4 ay boyunca.
Ama not 10 a göre hem güçlu ve bn fotoğraf netline baya dikkat ediyorumSıkıntı değil mi ya sürekli öyle bir telefonu oyle kullanmak alo bile diyemen telefon olucak 4 ay boyunca.