Neler Yeni

Yardım YD ıPhone almak Hk. sorularım

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba, YD 13 veya 12 Pro Max almak istiyorum. Gaziantep'ye YNS iletişim diye bir dükkan var sarı siteye yazarsanız görürsünüz. Gezmeye gittiğimde elden alacağım zaten güvenilirlik olarak sıkıntı yok.
1) 4 normal 4 e-sim geriye kalan 4 ayı da telefoncular açıyor dendi ne kadar doğru?
2)Hem e-sim hem normal sime sahip olabiliyor muyum yoksa her 4 ayda bir değişim mi yapacağım.
3) 12 Pro Max üretimden kalktığı için yenilenmiş oluyor diyorlar ancak ürünler kapalı kutu şekilde satılıyor?

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
kalan 4ay açtırmak diye bir şey yok iphone da kapalı kutu olabilir şuan sıfır 11 bile satılıyor

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Serhat Gül
Merhaba, YD 13 veya 12 Pro Max almak istiyorum. Gaziantep'ye YNS iletişim diye bir dükkan var sarı siteye yazarsanız görürsünüz. Gezmeye gittiğimde elden alacağım zaten güvenilirlik olarak sıkıntı yok.
1) 4 normal 4 e-sim geriye kalan 4 ayı da telefoncular açıyor dendi ne kadar doğru?
2)Hem e-sim hem normal sime sahip olabiliyor muyum yoksa her 4 ayda bir değişim mi yapacağım.
3) 12 Pro Max üretimden kalktığı için yenilenmiş oluyor diyorlar ancak ürünler kapalı kutu şekilde satılıyor?

2 ay uzatma var 2 kere uzatırsın benim arkadaş öyle kullanıyor. 2 kere 2 ay uzatma parası verirsin ama legal değil nasıl yapıyolar bilmiyorum
hem esim hem normal sime sahip olamıyorsun. Normal simi kullan sonra esime geçmeden 2. imeiyi kullanma yöntemi var çok kolay youtubede var.
3. hakkında bilgim yok ama yd almışken 13 ve üstü alsan daha iyi olur

YazılımKafa

80+ Silver

Bunları söyleyen işletmeden uzak dur.
1. 4 ay telefoncular açmıyor. Bazıları arama yönlendirme ile başka telefondan yönlendiriyor. Telefonu normal şekilde kullanıma açmıyorlar.
2. Telefonda e sim ve normal sim var ise 4 ay birini kullanıyorsun sonra süre bitince diğerine geçiyorsun. Mesela önce normal sim kullanırsan 4 ay sonra operatörüne gidip e sim e geçiş yapıyorsun.
3. Tamamen yalan. Üretimden kalkan telefon yenilenmiş telefon olmuyor. Yenilenmiş demek sadece 2. elde olur. Yenilenmiş telefon 0 olmaz. Birebir değişim olup 0 verirler. Eğer o konudan bahsediyorlarsa ama onuda nerden bulacaklar

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bunları söyleyen işletmeden uzak dur.
1. 4 ay telefoncular açmıyor. Bazıları arama yönlendirme ile başka telefondan yönlendiriyor. Telefonu normal şekilde kullanıma açmıyorlar.
2. Telefonda e sim ve normal sim var ise 4 ay birini kullanıyorsun sonra süre bitince diğerine geçiyorsun. Mesela önce normal sim kullanırsan 4 ay sonra operatörüne gidip e sim e geçiş yapıyorsun.
3. Tamamen yalan. Üretimden kalkan telefon yenilenmiş telefon olmuyor. Yenilenmiş demek sadece 2. elde olur. Yenilenmiş telefon 0 olmaz. Birebir değişim olup 0 verirler. Eğer o konudan bahsediyorlarsa ama onuda nerden bulacaklar
Sadece alacağım işletme demiyor ki yukarıdaki arkadaş bile bahsetmiş. Yapıyorlae yani bir şekilde 2+2 ay parayla açmayı.

şahin doğan

80+ Platinum

13 serisi ve üzeri alırsan e sim e gerek yok. 0.5-1 dolar vererek normal fiziksel sim kullanımına devam edebilirsin. 2+2 ay uzatma yapıyorlar pasaport ile ama hiç gerçekte denk gelmedim.
2. soruyu da cevapladım.
alacağın cihaz %99 yenilenmiş olacak. Ben 15 Pro almadan önce 14 Pro arıyordum ve 14 Pro'da bile yenilenmemiş cihaz yoktu. Sıfır değiller. Parçalar yan sanayi ile değişiyor.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
2 ay uzatma var 2 kere uzatırsın benim arkadaş öyle kullanıyor. 2 kere 2 ay uzatma parası verirsin ama legal değil nasıl yapıyolar bilmiyorum
hem esim hem normal sime sahip olamıyorsun. Normal simi kullan sonra esime geçmeden 2. imeiyi kullanma yöntemi var çok kolay youtubede var.
3. hakkında bilgim yok ama yd almışken 13 ve üstü alsan daha iyi olur
bu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 serisi ve üzeri alırsan e sim e gerek yok. 0.5-1 dolar vererek normal fiziksel sim kullanımına devam edebilirsin. 2+2 ay uzatma yapıyorlar pasaport ile ama hiç gerçekte denk gelmedim.
2. soruyu da cevapladım.
alacağın cihaz %99 yenilenmiş olacak. Ben 15 Pro almadan önce 14 Pro arıyordum ve 14 Pro'da bile yenilenmemiş cihaz yoktu. Sıfır değiller. Parçalar yan sanayi ile değişiyor.
12 Pro Max ile
bu videodakini uygulayamıyor muyum?

şahin doğan

80+ Platinum

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
2. soruyu da cevapladım.
Seri No ile mi öğrenebilirim sıfır olup olmadığını?

Evet bu. Geçen hafta akrabamın 15 Pro Max'ine yaptım.

Uygulayamıyorsun. 13 ve üzeri.
Mecbur 13 alacağız o zaman.

şahin doğan

80+ Platinum

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
988
İsim
Ali
Yeni cihazlar bu ay ortasında tanıtılacak. Bekleyip yeni modelin giriş seviyesini almak daha mantıklı. Toplama bir cihaz almaktan da iyidir.

4 ay kullanıp süre bitince e sime geçip 4 ay daha kullanabilirsiniz. Kalan süre için uzatma yaptığını söyleyenler var. Bu sene hiç denemedim. Bunu yaptıranlardan net bilgiyi alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,209
Üyeler
159,589
Son üye
Lord23
Top Bottom