Öneri Yd S23 ultra mi turkiye garantili 29bintl Alınır mı?

yusuf34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
540
Bütçe
32000
Selam arkadaşlar yd S24 ultrayi yaklaşık 31500tlye fiyatı var her yil yenileniyormus benim için önemli olan kamera ve pilin hızlı şarj olması ve yağmurda kuryelikte kullanicam hangisini almaliyim

Selam arkadaşlar yd S24 ultrayi yaklaşık 31500tlye fiyatı var her yil yenileniyormus benim için önemli olan kamera ve pilin hızlı şarj olması ve yağmurda kuryelikte kullanicam hangisini almaliyim
25-26 ya s24 ultra dolu ben 22 ye aldım zamanında ikinci el tabi

Hocam bu imei meselelerini araştırırken devlet yok 4+4 ü 2+2 yapacak. Yeni yıla girince sıfırlama iptal olacak falan gibi haberler okudum. Ne kadar doğrudur ki bu haberler?

Hocam bu imei meselelerini araştırırken devlet yok 4+4 ü 2+2 yapacak. Yeni yıla girince sıfırlama iptal olacak falan gibi haberler okudum. Ne kadar doğrudur ki bu haberler?
Haberi paylasabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25-26 ya s24 ultra dolu ben 22 ye aldım zamanında ikinci el tabi
Kaç ay önce aldinizki şuanda 31bintl

Haberi paylasabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç ay önce aldinizki şuanda 31bintl
Bu arada sadece mesajı gördüm hocam. İçeriğini izlememiştim. Sen sorunca şimdi dinlemeye başladım :D Bir de o arkadaş nasıl 22 ye almış şok oldum. çok uygun. ikinci el içinse bile.

Bu arada sadece mesajı gördüm hocam. İçeriğini izlememiştim. Sen sorunca şimdi dinlemeye başladım :D Bir de o arkadaş nasıl 22 ye almış şok oldum. çok uygun. ikinci el içinse bile.
S23 ultra tr garantili 29binrl diyor bir magaza telefon mağazası sahibinden sahte olabilirmi

Geri