25-26 ya s24 ultra dolu ben 22 ye aldım zamanında ikinci el tabiSelam arkadaşlar yd S24 ultrayi yaklaşık 31500tlye fiyatı var her yil yenileniyormus benim için önemli olan kamera ve pilin hızlı şarj olması ve yağmurda kuryelikte kullanicam hangisini almaliyim
Haberi paylasabilirmisinizHocam bu imei meselelerini araştırırken devlet yok 4+4 ü 2+2 yapacak. Yeni yıla girince sıfırlama iptal olacak falan gibi haberler okudum. Ne kadar doğrudur ki bu haberler?
Kaç ay önce aldinizki şuanda 31bintl25-26 ya s24 ultra dolu ben 22 ye aldım zamanında ikinci el tabi
Haberi paylasabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç ay önce aldinizki şuanda 31bintl
S23 ultra tr garantili 29binrl diyor bir magaza telefon mağazası sahibinden sahte olabilirmiBu arada sadece mesajı gördüm hocam. İçeriğini izlememiştim. Sen sorunca şimdi dinlemeye başladımBir de o arkadaş nasıl 22 ye almış şok oldum. çok uygun. ikinci el içinse bile.
Kayitli degilki25-26 ya s24 ultra dolu ben 22 ye aldım zamanında ikinci el tabi
S23 ultra Türkiye garantili 29bintl diyor bir satıcı sahibinden gerçek fiziki magaza dolandirdicimidir25-26 ya s24 ultra dolu ben 22 ye aldım zamanında ikinci el tabi
nerde ben 2 tane alcam 24 ultra yurt içi25-26 ya s24 ultra dolu ben 22 ye aldım zamanında ikinci el tabi
Yurt dışı hocamnerde ben 2 tane alcam 24 ultra yurt içi
işte yurt içi alırken boşuna zamanında 35k girmediYurt dışı hocam
29bintr cihazı s23 ultra gercekmidirişte yurt içi alırken boşuna zamanında 35k girmedi
fatura garanti kutu varsa gerçektir29bintr cihazı s23 ultra gercekmidir
Tam olarak bir şey diyemem ama bu fiyatta olması gerekiyor zaten29bintr cihazı s23 ultra gercekmidir