Yardım YD telefon almak önerisi

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,057
Şuan yd xiaomi kullanıyorum bı sikibti yaşamadım hiç kapanmadi sadece sofirlayincs sıkıntı yaşadım onuda halletirdim

Şimdi ise yd s24 almak istiyorum iPhone 4 ay boyunxa kapalı oluyor ondan iphone yönelmek istemiyorum aynı durum samsunglarda varmı

Şuan yd xiaomi kullanıyorum bı sikibti yaşamadım hiç kapanmadi sadece sofirlayincs sıkıntı yaşadım onuda halletirdim

Şimdi ise yd s24 almak istiyorum iPhone 4 ay boyunxa kapalı oluyor ondan iphone yönelmek istemiyorum aynı durum samsunglarda varmı
Her modelde yok diye biliyorum arkadaşta S24 ultra vardı 8 ay sonra kapanıcaktı satıp iPhone 14 aldı aynı şey onun içinde geçerli.

S23-24-25 server trde kapalı. Yurtdışında işlem yapılabiliyor sadece. 8 ay açık 4 ay kapalı gezersin kayıt gelir gelmez bilinmiyor şuan

Mi 15 aldım 3 4 ay önce direk server kayıtlı geldi çok menmunum ben

Geri