Özelliklere göre fiyat iyi mop titreme özelliğide iyi beneAlınır mı eşime hediye olarak düşünüyorum
Valla bu fiyata bulamayacağımı düşünüyorum. Amazon da çok yorum var orda genelde övülmüş araştır istersenÖzelliklere göre fiyat iyi mop titreme özelliğide iyi bene
ama ürünü almış kullanan teknoloji özürlü olmayan birinin yorumunu bekliyorum açıkçası
Çoğu kişi parçasının olmadığını ve servisinin pek ilgilenmediğini söylüyor şuan kararsız kaldım.Özelliklere göre fiyat iyi mop titreme özelliğide iyi bene
ama ürünü almış kullanan teknoloji özürlü olmayan birinin yorumunu bekliyorum açıkçası
Lidar sensörü olsa hiç düşünmez alırdım ama bu Xiaomi de de mop 2 modelinde de vardı bu sorunlar kameralı olmasından dolayı bende kararsızım şuanValla bu fiyata bulamayacağımı düşünüyorum. Amazon da çok yorum var orda genelde övülmüş araştır istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu kişi parçasının olmadığını ve servisinin pek ilgilenmediğini söylüyor şuan kararsız kaldım.
Neyse bekleyelim bakalım belki güzel bir fırsat gelir ilerideLidar sensörü olsa hiç düşünmez alırdım ama bu Xiaomi de de mop 2 modelinde de vardı bu sorunlar kameralı olmasından dolayı bende kararsızım şuan
Bildiğim kadarıyla üstünde kule olmadan Lidar sensörü olan 360'ın S10 modeli vardı, başka var mı bilmiyorum. Fiyatı değişken, piyasaya 4000₺ olarak çıktı, 10 bine kadar yükseldi, geçenlerde 7'lere düştü.Lidar sensörü olsa hiç düşünmez alırdım ama bu Xiaomi de de mop 2 modelinde de vardı bu sorunlar kameralı olmasından dolayı bende kararsızım şuan