50 cc motor ile kuryelik yapamıyorsun ki. Çoğu kurumsal yer minimum A2 ehliyet istiyor. En fazla esnafa falan yapabilirsin onlarda asgari ücretin biraz üstü ya verir ya vermez diye tahmin ediyorum. 1-2 ay bu şekilde çalışıp A2 al bence. Kurumsal firmalarda aylık attığın paket sayısına göre değişmekle birlikte 100,000₺ kazananlar var.üniversite öğrencisiyim 2 gün okulum var geri kalan 4 gün kuryelik yapmak istiyorum 50 cc motorum var 4 gün 8 saat kuryelik yaparak ortalama aylık ne kadar kazanabilirim kuryelik yapmıs arkadaslar vardır
Yemek sepetinin kendi sayfasında yazıyor kabul ediyorlar b sınıf ehliyet ile arkadaşım yapıyor ama bölge farkından dolayı kazanc değişiyor50 cc motor ile kuryelik yapamıyorsun ki. Çoğu kurumsal yer minimum A2 ehliyet istiyor. En fazla esnafa falan yapabilirsin onlarda asgari ücretin biraz üstü ya verir ya vermez diye tahmin ediyorum. 1-2 ay bu şekilde çalışıp A2 al bence. Kurumsal firmalarda aylık attığın paket sayısına göre değişmekle birlikte 100,000₺ kazananlar var.
Hocam A2 olanlar önüne geçiyor işte genelde ben geri dönüş görmedim B ehliyeti olupta başvuranlardan. Elbette alınan oluyordur ama nadirdir. Şansını denemekte fayda var. En kötü 2 ay dene beğenmezsen çıkarsın.Yemek sepetinin kendi sayfasında yazıyor kabul ediyorlar b sınıf ehliyet ile arkadaşım yapıyor ama bölge farkından dolayı kazanc değişiyor
reis 200k net yapıyorsa köle gibi çalışıyor olması lazım 5 ayda yurtdışında mühendis ev alamıyorbenm arkadşım yapıyor 230 bin tl aylık giderle beraber 200 bin tl