Yemek sepeti kurye maaş

ziyaretci

80+
Reaksiyon skoru
1
üniversite öğrencisiyim 2 gün okulum var geri kalan 4 gün kuryelik yapmak istiyorum 50 cc motorum var 4 gün 8 saat kuryelik yaparak ortalama aylık ne kadar kazanabilirim kuryelik yapmıs arkadaslar vardır

üniversite öğrencisiyim 2 gün okulum var geri kalan 4 gün kuryelik yapmak istiyorum 50 cc motorum var 4 gün 8 saat kuryelik yaparak ortalama aylık ne kadar kazanabilirim kuryelik yapmıs arkadaslar vardır
50 cc motor ile kuryelik yapamıyorsun ki. Çoğu kurumsal yer minimum A2 ehliyet istiyor. En fazla esnafa falan yapabilirsin onlarda asgari ücretin biraz üstü ya verir ya vermez diye tahmin ediyorum. 1-2 ay bu şekilde çalışıp A2 al bence. Kurumsal firmalarda aylık attığın paket sayısına göre değişmekle birlikte 100,000₺ kazananlar var.

50 cc motor ile kuryelik yapamıyorsun ki. Çoğu kurumsal yer minimum A2 ehliyet istiyor. En fazla esnafa falan yapabilirsin onlarda asgari ücretin biraz üstü ya verir ya vermez diye tahmin ediyorum. 1-2 ay bu şekilde çalışıp A2 al bence. Kurumsal firmalarda aylık attığın paket sayısına göre değişmekle birlikte 100,000₺ kazananlar var.
Yemek sepetinin kendi sayfasında yazıyor kabul ediyorlar b sınıf ehliyet ile arkadaşım yapıyor ama bölge farkından dolayı kazanc değişiyor

Yemek sepetinin kendi sayfasında yazıyor kabul ediyorlar b sınıf ehliyet ile arkadaşım yapıyor ama bölge farkından dolayı kazanc değişiyor
Hocam A2 olanlar önüne geçiyor işte genelde ben geri dönüş görmedim B ehliyeti olupta başvuranlardan. Elbette alınan oluyordur ama nadirdir. Şansını denemekte fayda var. En kötü 2 ay dene beğenmezsen çıkarsın.

100K kaldiriyon da yakıtı var motorun yakıtı var vergi sigorta borcu var uygulama çok int harcıyor paket parası var sen de arada yemek yiyon yemek parası var trafik cezası var trafik kazası var ilk kez motorsiklet ekipmanı alacan parası var var da var

benm arkadşım yapıyor 230 bin tl aylık giderle beraber 200 bin tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,036
Üyeler
174,971
Son üye
erenakgndz
Geri