Yemek sepeti rezaleti

D3atlY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Dostlar selamlar saat 18:36da siparis verdım tuzlada oturmama ragmen kuryeyi guzelyalıdan verdi eyv dedim sonra kuryenın telefonu bozulmus ne kadar dogru bılemem 3 saat sonunda benı aradı ve bunu belırttı ben 4 defa yazdım musteri hızmetlerıne ve degıstıremıyoruz dedıler sımdıde musteri hızmetlerı tamam degıstırelım diyorlar ve utanma zgibi 40 tl kupon veriyorlar inat ettim ve 3 saat beklemenın sonunda bunlar gerceklesdı elımde ssler var bunu nasıl kullanabilirim herhangi bir yasal hakkım var mı

CİMER'e şikayet edebilirsin. Benim de başıma benzer bir sıkıntı gelmişti, CİMER'e şikayet etmiştim, şube müdürü beni aramıştı.

Dostlar selamlar saat 18:36da siparis verdım tuzlada oturmama ragmen kuryeyi guzelyalıdan verdi eyv dedim sonra kuryenın telefonu bozulmus ne kadar dogru bılemem 3 saat sonunda benı aradı ve bunu belırttı ben 4 defa yazdım musteri hızmetlerıne ve degıstıremıyoruz dedıler sımdıde musteri hızmetlerı tamam degıstırelım diyorlar ve utanma zgibi 40 tl kupon veriyorlar inat ettim ve 3 saat beklemenın sonunda bunlar gerceklesdı elımde ssler var bunu nasıl kullanabilirim herhangi bir yasal hakkım var mı
CİMER , Tüketici Hakem Heyeti , Şikayetvar bunlara yazabilirsin hocam bir de Yemeksepetinin mail adresine de durumu detaylı bir şekilde gönder.
aslında Canlı Destek genelde çözüyor sorunu ama senin şansına denk gelmiş herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,654
Üyeler
187,077
Son üye
team5132
Geri