Neler Yeni

Yemek sepeti siparişi alamadim bir sey olur mu

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Arkadaşlar dün künefe siparişi vermiştim uyuyup kalmışım siparişi alamadim telefonumda yoktu o gun oteki gün telefonu açtığimda 4 5 kere künefe yi söylediğim yerden aramislardi mesaj atmışlar 1tane Berkay bey sipariş verdiğiniz yerden arıyorum kurye arkadaş siparişinizi getirmiş fakat size ulaşamamış diye bir mesaj gelmiş simdi bu konu ile alakalı bir sey olur mu

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
gelmesi 1 saatten uzun sürdüğünde ben bilerek açmıyorum o saatten sonra getirmelerinin bi anlamı yok. açmıyorum başka yerdwen sipariş ediyorum

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gelmesi 1 saatten uzun sürdüğünde ben bilerek açmıyorum o saatten sonra getirmelerinin bi anlamı yok. açmıyorum başka yerdwen sipariş ediyorum
Benimki 45 dakika gelmedi hatta benim işim çıktığı için 10dk bile bekledim gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sormamim sebebi hala arıyorlar açtım diyorlar kardeşim ne bu saysizigilik yok yağmurlu havada getirdik flan dediler iste
Ne olacak yahu?
Dava açmayacaklar ya.

Bir şey olmaz. Kafanıza takmayın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar dün künefe siparişi vermiştim uyuyup kalmışım siparişi alamadim telefonumda yoktu o gun oteki gün telefonu açtığimda 4 5 kere künefe yi söylediğim yerden aramislardi mesaj atmışlar 1tane Berkay bey sipariş verdiğiniz yerden arıyorum kurye arkadaş siparişinizi getirmiş fakat size ulaşamamış diye bir mesaj gelmiş simdi bu konu ile alakalı bir sey olur mu
Dava açmazlar merak etme. Zaten parasını almışsa sıkıntı yok.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benimki 45 dakika gelmedi hatta benim işim çıktığı için 10dk bile bekledim gelmedi

Sormamim sebebi hala arıyorlar açtım diyorlar kardeşim ne bu saysizigilik yok yağmurlu havada getirdik flan dediler iste
Kardeşim adam sana fena bilenmiş. Sokakta yürürken dikkatli ol. Sana o künefeyi yedirirler. .d

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

orda bahsettikleri süreyi geçerse hiçbir şey demeye hakları yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,413
Üyeler
167,839
Son üye
FrostByte
Top Bottom