Yemekler, doyuruculuk, en önemlisi hijyen nasıl? 9000TL tek dönem için fazla bence. 1 dönem 4 ay yani 80 gün. Her gün 100 liralık yemek yiyecek olsan 8000 eder. Ama aldığın şeye göre değişir. Okul kantinlerinde sandviç, patso, kumru gibi şeyler 40-60 civarı. Yanına içecek alsan 70-80 olacak. 2 dönem sözüne 15-16 olsa tamam da tek dönem 9 fazla.Okuldaki yemekhaneye bir döneme 9000₺ verdik. Adana'daki okuyorum. Bu fiyatlar normal midir? @Che_ sanırım sen de Adana'daydın belki fikrin vardır.
2. Tabak veriyorlar ama ben beğenmediğimden almıyorum. Yemekler yemekhanede yapılıyor temizdir heralde. Ben 12. Sınıf olduğumdan 2. Dönem belki gitmem diye almadım. İki dönem top. 15-16ydı. Kantinde de döner 50tl.Yemekler, doyuruculuk, en önemlisi hijyen nasıl? 9000TL tek dönem için fazla bence. 1 dönem 4 ay yani 80 gün. Her gün 100 liralık yemek yiyecek olsan 8000 eder. Ama aldığın şeye göre değişir. Okul kantinlerinde sandviç, patso, kumru gibi şeyler 40-60 civarı. Yanına içecek alsan 70-80 olacak. 2 dönem sözüne 15-16 olsa tamam da tek dönem 9 fazla.
Döner 50TL baya ucuzmuş. Yanına içecek alsan en kötü 70 TL. Her gün döner yemezsin başka şeyler de denersin. Bazen dışarıdan pastaneden falan da alabilirsin. Her türlü pahalı.2. Tabak veriyorlar ama ben beğenmediğimden almıyorum. Yemekler yemekhanede yapılıyor temizdir heralde. Ben 12. Sınıf olduğumdan 2. Dönem belki gitmem diye almadım. İki dönem top. 15-16ydı. Kantinde de döner 50tl.
Bir dönem 9000 çok fazla bence.
Babama dinlemedi gitti ödedi ya. Yani yemek güzel olsa problem değil ama güzel de değil yaniDöner 50TL baya ucuzmuş. Yanına içecek alsan en kötü 70 TL. Her gün döner yemezsin başka şeyler de denersin. Bazen dışarıdan pastaneden falan da alabilirsin. Her türlü pahalı.
Baban yemeğin güzel olmadığını biliyor mu?Babama dinlemedi gitti ödedi ya. Yani yemek güzel olsa problem değil ama güzel de değil yani
Baban sana haftalık - aylık harçlık verse daha mantıklı olurdu. Hem cebine kalırdı hem de ne yiyeceğini kendin seçerdin.Babama dinlemedi gitti ödedi ya. Yani yemek güzel olsa problem değil ama güzel de değil yani
bir dönem için aşırı pahalı bence cebine harçlık verse 9kyı cebinde para bile kalırdıOkuldaki yemekhaneye bir döneme 9000₺ verdik. Adana'daki okuyorum. Bu fiyatlar normal midir? @Che_ sanırım sen de Adana'daydın belki fikrin vardır.
Evet. Her gün farklı yemek diyor ye diyorBaban yemeğin güzel olmadığını biliyor mu?
Yine veriyor arada beğenmediğini yeme diyorBaban sana haftalık - aylık harçlık verse daha mantıklı olurdu. Hem cebine kalırdı hem de ne yiyeceğini kendin seçerdin.