KesinlikleUmursamıyorlar. Saçma sapan bozuk sistemleri yüzünden yemek söyleyemiyoruz indirimli![]()
El değiştirdikten sonra güzel oldu dedik indirimler falan ama 10 kişidan 5i kullanamıyorKesinlikle
Eskiden böyle değildi
Saçmalık tamamen.Fazla kupon kullanmışsınız diyor o yüzden kullandırmıyormuş
hocam valla ben ilk siparişe 40TL indirimi 4 kere kullandım. İlkini kendi hesabımda kullandım ve hediye olarak bir daha 40TL indirim verdi, onu da kullandım. Üç ve dördüncüsünü de ailedeki kişilerin telefon numarasıyla hesap açarak kullandım. Sistemleri herhangi bir sorun çıkarmadı.Umursamıyorlar. Saçma sapan bozuk sistemleri yüzünden yemek söyleyemiyoruz indirimli![]()
Saçma anlamıyorum ki. Aynı aileden 3 kişi indirim kullandık diye herhalde yasakladılar komikhocam valla ben ilk siparişe 40TL indirimi 4 kere kullandım. İlkini kendi hesabımda kullandım ve hediye olarak bir daha 40TL indirim verdi, onu da kullandım. Üç ve dördüncüsünü de ailedeki kişilerin telefon numarasıyla hesap açarak kullandım. Sistemleri herhangi bir sorun çıkarmadı.
hocam valla bende bir sıkıntı çıkmadı. Biraz bekleyin sonra deneyin belki düzelir.Saçma anlamıyorum ki. Aynı aileden 3 kişi indirim kullandık diye herhalde yasakladılar komik![]()
Kaç kere denedim bilmiyorum. 1 saate şu kodu da deneyeyim bakalım ne olacakhocam valla bende bir sıkıntı çıkmadı. Biraz bekleyin sonra deneyin belki düzelir.