❌İndirim Bitti! Yemeksepeti 25 TL indirim kodu

20.00-23.59 arası geçerli.

Fazla kupon kullanmışsınız diyor o yüzden kullandırmıyormuş

Umursamıyorlar. Saçma sapan bozuk sistemleri yüzünden yemek söyleyemiyoruz indirimli :D
hocam valla ben ilk siparişe 40TL indirimi 4 kere kullandım. İlkini kendi hesabımda kullandım ve hediye olarak bir daha 40TL indirim verdi, onu da kullandım. Üç ve dördüncüsünü de ailedeki kişilerin telefon numarasıyla hesap açarak kullandım. Sistemleri herhangi bir sorun çıkarmadı.

hocam valla ben ilk siparişe 40TL indirimi 4 kere kullandım. İlkini kendi hesabımda kullandım ve hediye olarak bir daha 40TL indirim verdi, onu da kullandım. Üç ve dördüncüsünü de ailedeki kişilerin telefon numarasıyla hesap açarak kullandım. Sistemleri herhangi bir sorun çıkarmadı.
Saçma anlamıyorum ki. Aynı aileden 3 kişi indirim kullandık diye herhalde yasakladılar komik :D

Saçma anlamıyorum ki. Aynı aileden 3 kişi indirim kullandık diye herhalde yasakladılar komik :D
hocam valla bende bir sıkıntı çıkmadı. Biraz bekleyin sonra deneyin belki düzelir.

hocam valla bende bir sıkıntı çıkmadı. Biraz bekleyin sonra deneyin belki düzelir.
Kaç kere denedim bilmiyorum. 1 saate şu kodu da deneyeyim bakalım ne olacak

Bölgemde yemek sepeti yok :')

Ben hiçbir zaman yemeksepeti kodlarını kullanamadım. Ödeme iptal edildi, bilgilerinizi farklı hesapta kullanıyor olabilirsiniz, bir sorun çıktı vs. vs. saçma sapan uyarılar veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,003
Üyeler
185,207
Son üye
Craxidor
Geri