kupon uygulandıktan sonra ödeme ekranında böyle diyor bendeKupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz. ne zaman kullanmak istesem hep aynı hata
bende de öyle gizlisekmeten hesap açtım enfes50 yi kullandım. o hesapta bi sorun var anlamadım niyeyse hiçbir zaman kupon kullanamıyorumkupon uygulandıktan sonra ödeme ekranında böyle diyor bende
Adres aynıysa veremezsin artık, adresin ban yemiş. Belli bir süre aynı adresten kod kullandırtmaz.diğer hesaplardada öyle
farklı adreste olmuyorAdres aynıysa veremezsin artık, adresin ban yemiş. Belli bir süre aynı adresten kod kullandırtmaz.
Aynı bölgeyse yine olmuyor. Hatta şöyle bişe var, eğer sen ban yediysen komşun bile alamıyor. Yani boşuna deneme, olmaz. Kendi ana hesabın için müşteri hizmetlerini ararsan 1 defa hesabına kod tanımlanınca ban kalkıyor galiba, bende öyle olmuştu. Kendi hesabın dışında çok deneme bence. VPN bile işe yaramıyor yine ban atıyor.farklı adreste olmuyor
Aynı bölgeyse yine olmuyor. Hatta şöyle bişe var, eğer sen ban yediysen komşun bile alamıyor. Yani boşuna deneme, olmaz. Kendi ana hesabın için müşteri hizmetlerini ararsan 1 defa hesabına kod tanımlanınca ban kalkıyor galiba, bende öyle olmuştu. Kendi hesabın dışında çok deneme bence. VPN bile işe yaramıyor yine ban atıyor.
dostum inanın bana adresle alakası yok, şu ana kadar birçok sipariş verdim, aynı kartı aynı adresi aynı ad soyadı kullandım tamamen telefon numarası ile alakalıfarklı adreste olmuyor
Telefonu da değiştim. Hiç sipariş vermeyen arkadaşımda bile aynı hata çıktı. Bu yüzden hep tek hesap kullanmak daha mantıklı.dostum inanın bana adresle alakası yok, şu ana kadar birçok sipariş verdim, aynı kartı aynı adresi aynı ad soyadı kullandım tamamen telefon numarası ile alakalı