Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Maalesef olmuyormuş.İleri tarihli sipariş verilebiliyor mu?
Bence üyeliği kapatmaya gerek yok. En kötü şöyle yaparsın. Yemeksepeti'nden alışveriş yapmak için bir ön ödemeli kart alırsın (Tosla, Papara vb.) Yemeksepeti'ne sadece bu kartı kaydedersin. İçinde para olmaz. Yemek alacağın zaman yemeğin fiyatı kadar ön ödemeli karta para yüklersin, buradan alırsın. Eğer çalınma durumunda senin kayıtlı kartından ödeme alamazlar içinde para olmadığı için. Yani gidip de 10 bin TL limitli kredi kartını ya da maaş kartını sisteme eklersen sıkıntı.Yemeksepeti üyeliklerinizi bir an önce kapatmanızı tavsiye ederim. Hesapların çalınarak sipariş verildiği haberleri aşırı yayılmaya başladı. Yaşayan 2-3 kişiye tanık oldum. Verilerin sızdırıldığı da Yemeksepetinin bile kabul ettiği bir şeydi zaten ancak kullanıcı verileri sızdırılmadı demişti. Demek ki doğru değilmiş.
2 tane döner sipariş edicem şimdi kıskandırayım biraz bu saatte kolayı nerden bulucam onu bilmiyorum.Gecenin köründe minimum siparişi 500 TL olan 2 tane açık restoran bulunca benim şiraze
Kolayı bulursunuz hocam zoru bulamazsınız.2 tane döner sipariş edicem şimdi kıskandırayım biraz bu saatte kolayı nerden bulucam onu bilmiyorum.
Valla ben ekliyordum hocam soğru söylüyor arkadaş şimdi kartları kaldırdım üyelik silmeye gerek yok ama kart kaydetmemek en iyisiBence üyeliği kapatmaya gerek yok. En kötü şöyle yaparsın. Yemeksepeti'nden alışveriş yapmak için bir ön ödemeli kart alırsın (Tosla, Papara vb.) Yemeksepeti'ne sadece bu kartı kaydedersin. İçinde para olmaz. Yemek alacağın zaman yemeğin fiyatı kadar ön ödemeli karta para yüklersin, buradan alırsın. Eğer çalınma durumunda senin kayıtlı kartından ödeme alamazlar içinde para olmadığı için. Yani gidip de 10 bin TL limitli kredi kartını ya da maaş kartını sisteme eklersen sıkıntı.
Hocam sıkıntı senin kartından çekmesi değil. Senin evine kapıda ödemeli sipariş veriyor. 10 tane 15 tane kurye ile kapıda uğraşıp canlı destekte cebelleşmek istiyorsan sen bilirsin.Bence üyeliği kapatmaya gerek yok. En kötü şöyle yaparsın. Yemeksepeti'nden alışveriş yapmak için bir ön ödemeli kart alırsın (Tosla, Papara vb.) Yemeksepeti'ne sadece bu kartı kaydedersin. İçinde para olmaz. Yemek alacağın zaman yemeğin fiyatı kadar ön ödemeli karta para yüklersin, buradan alırsın. Eğer çalınma durumunda senin kayıtlı kartından ödeme alamazlar içinde para olmadığı için. Yani gidip de 10 bin TL limitli kredi kartını ya da maaş kartını sisteme eklersen sıkıntı.
Etme lenHocam sıkıntı senin kartından çekmesi değil. Senin evine kapıda ödemeli sipariş veriyor. 10 tane 15 tane kurye ile kapıda uğraşıp canlı destekte cebelleşmek istiyorsan sen bilirsin.