Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Yemeksepeti MOLA40 40 TL indirim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar bu gece saat 3-7 arası Yemeksepetinden MOLA40 kampanyasıyla 60 TL üzeri 40 TL indirimli yemek söyleyebilirsiniz.

Ekler

• Screenshot_20220617-010114.jpg
    Screenshot_20220617-010114.jpg
    654 KB · Hit: 107
Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Ulan hem 60₺ üzeri 40₺ indirim, hem gecenin körü 3 ile 7 arası hem de sınırlı sayıda. Yapmayın daha iyi bu nasıl kampanya? Getir adamdır.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Yemeksepeti üyeliklerinizi bir an önce kapatmanızı tavsiye ederim. Hesapların çalınarak sipariş verildiği haberleri aşırı yayılmaya başladı. Yaşayan 2-3 kişiye tanık oldum. Verilerin sızdırıldığı da Yemeksepetinin bile kabul ettiği bir şeydi zaten ancak kullanıcı verileri sızdırılmadı demişti. Demek ki doğru değilmiş.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,090
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yemeksepeti üyeliklerinizi bir an önce kapatmanızı tavsiye ederim. Hesapların çalınarak sipariş verildiği haberleri aşırı yayılmaya başladı. Yaşayan 2-3 kişiye tanık oldum. Verilerin sızdırıldığı da Yemeksepetinin bile kabul ettiği bir şeydi zaten ancak kullanıcı verileri sızdırılmadı demişti. Demek ki doğru değilmiş.
Bence üyeliği kapatmaya gerek yok. En kötü şöyle yaparsın. Yemeksepeti'nden alışveriş yapmak için bir ön ödemeli kart alırsın (Tosla, Papara vb.) Yemeksepeti'ne sadece bu kartı kaydedersin. İçinde para olmaz. Yemek alacağın zaman yemeğin fiyatı kadar ön ödemeli karta para yüklersin, buradan alırsın. Eğer çalınma durumunda senin kayıtlı kartından ödeme alamazlar içinde para olmadığı için. Yani gidip de 10 bin TL limitli kredi kartını ya da maaş kartını sisteme eklersen sıkıntı.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,090
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Bence üyeliği kapatmaya gerek yok. En kötü şöyle yaparsın. Yemeksepeti'nden alışveriş yapmak için bir ön ödemeli kart alırsın (Tosla, Papara vb.) Yemeksepeti'ne sadece bu kartı kaydedersin. İçinde para olmaz. Yemek alacağın zaman yemeğin fiyatı kadar ön ödemeli karta para yüklersin, buradan alırsın. Eğer çalınma durumunda senin kayıtlı kartından ödeme alamazlar içinde para olmadığı için. Yani gidip de 10 bin TL limitli kredi kartını ya da maaş kartını sisteme eklersen sıkıntı.
Valla ben ekliyordum hocam soğru söylüyor arkadaş şimdi kartları kaldırdım üyelik silmeye gerek yok ama kart kaydetmemek en iyisi

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Hocam sıkıntı senin kartından çekmesi değil. Senin evine kapıda ödemeli sipariş veriyor. 10 tane 15 tane kurye ile kapıda uğraşıp canlı destekte cebelleşmek istiyorsan sen bilirsin. :)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,090
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sıkıntı senin kartından çekmesi değil. Senin evine kapıda ödemeli sipariş veriyor. 10 tane 15 tane kurye ile kapıda uğraşıp canlı destekte cebelleşmek istiyorsan sen bilirsin. :)
Etme len
Kapat hesabı kapat kapat kapat

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
zili çalmayın diye not düştüm umarım çalmazlar :confused:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR